ozaman atillaharun kardeş. yarın akşam için celil başkanla görüş kaynaşma için ortak bir nokta ayarlayalım.. görüşelim. hem ben yeniyim grupta.. kaynaşmak için ve buluşmak için güzel bir gün olur yarın akşam...
Yazdırılabilir Görünüm
ozaman atillaharun kardeş. yarın akşam için celil başkanla görüş kaynaşma için ortak bir nokta ayarlayalım.. görüşelim. hem ben yeniyim grupta.. kaynaşmak için ve buluşmak için güzel bir gün olur yarın akşam...
Hafta sonu belirli bir plan yok galiba ama ani buluşma falan olursa yazariz zaten ne tarafta oturuyorsun sen ??
Burçin güzel havalar bitmeden bol bol gez 8)
Bu sezon festivalleri tamamladık. Gelecek sezon, festival tarihlerine yakın her biri için başlık açılıyor olacak ve listeleri orada toplayacağız.
Ayrıca istanbul ekibi her çarşamba saat 20:00 de Bakırköy sahil yolundaki MotoGarage da buluşuyoruz.
Herkese hayırlı cumalar.:) İş yoğunluğundan anca fırsat bulabildim yazmaya:?
Günaydınlar RR Türkiye :)
Uzun bir süre sonra günaydınlar herkese :)
Ankara 7. Caddede yürürken rr yelekli birini görüp almanyadaki dayını görmüş ibi heyecan yapmak :D
Çantalar ile ilgili bir imza kampanyası belki İlginizi çeker diye paylaşmak istedim. Herkese iyi akşamlar. https://www.change.org/p/t-c-emniyet...ata-işlenmesin