Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: atillaharun Nickli Üyeden Alıntı Ama bir gün celil abiyle cikicam merak ediyorum nasıl gidiyo görelim bakalım kim daha deli :) :) :) Hızlı çocuk sen önce beni geç :p
Alıntı: MuratGokturk Nickli Üyeden Alıntı Hızlı çocuk sen önce beni geç :p Murat abi ınan ne kullaniosun bu kafa için merak ediyorum :) (neee atilla 165 mi ooha ) bu mesajı hatirlatmama gerek varmı :)
Alıntı: MuratGokturk Nickli Üyeden Alıntı Hızlı çocuk sen önce beni geç :p Ahahahaah :cheesy: kanka senin sürüşü de hiç unutmicam paket ettin resmen bizi o gece :cheesy:
Alıntı: özgürr Nickli Üyeden Alıntı Ahahahaah :cheesy: kanka senin sürüşü de hiç unutmicam paket ettin resmen bizi o gece :cheesy: Bay göbek :) ama bir tanesin abi :)
Alıntı: atillaharun Nickli Üyeden Alıntı Murat abi ınan ne kullaniosun bu kafa için merak ediyorum :) (neee atilla 165 mi ooha ) bu mesajı hatirlatmama gerek varmı :) 150 lik klasik kullanıyorum ati 8) Heee sen diyorsun ki dümdüz yolda kapılaşım abi :D yok öyle yağma trafikte kapışıcaz depoyu fullemesine:cheesy:
Alıntı: atillaharun Nickli Üyeden Alıntı Bro en fazla korna çalar çekilirim ama ne kadar çılgın kullanıyor merak ediyorum :) Eskişehir e giderken 138 ile girdiği virajı görünce spyderla bide o kıvılcım tanelerini görünce anladım ben 8) :cheesy:
allah askina biriniz celil abinin artcisi olsaniza :D
Alıntı: MuratGokturk Nickli Üyeden Alıntı 150 lik klasik kullanıyorum ati 8) Heee sen diyorsun ki dümdüz yolda kapılaşım abi :D yok öyle yağma trafikte kapışıcaz depoyu fullemesine:cheesy: Abi valla senle havada kara da hatta gidelim uzayda bile :) ama celil abi biraz korkuttu ama teklifim hala geçerli :)
Bundan sonra buluşma yerimiz gece 12 den sonra vatan caddesi olucak gibime geliyor hhahah :) :) :)
Alıntı: decimate Nickli Üyeden Alıntı allah askina biriniz celil abinin artcisi olsaniza :D Tabi tabi :cheesy: