-
herşey gerçekten çok güzeldi harika bi ekip olcağımız çok belli bu şekilde büyürüz inşallah :) aldora kardeşim bosver uzaktan izleyenleri :D fuarda kaç gün kalmayı düşünüyosun günü birlik veya bir gece kalmalık dersen ben gelmeyi düşünüyorum motorla :)
-
Arkadaşlar zor olanı başardınız ilk adımı attınız Bundan sonrası dahada kolay olacaktır. Ekibimizin gün geçtikçe büyümesini bizlerde burdan keyifle izlieyeceğiz inşallah. Yolunuz ve farınız hep açık olsun.iyiki varsınız.
-
Aldora nefesine ve ellerine saglık o klavyeye neler yazdın şu olayı organize etmek için... tabi arka planda kalan gözükmeyen arkadaşlaeında emeğine saglık..güzel bir toplanma olmuş bende çok istiyordum zonguldaktan gelmeyi ama olmadı...keşke zonguldakta da bu tür oluşumlar olsa ama şimdiden ben burda ekibi kuruyorum...yakında bizlerde sizlere katılıp daha güzel etkinliklere imza atıcaz...sende benim gibisin Aldora seviyorsun organizasyon işlerini...bizde işimiz geregi bu şekilde olmak durumundayız bi sonraki etkinlikte görüşücez...;)
-
-
Çok güzel görünüyor arkadaşalar allah muhabbetinizi arttırsın devamı gelecektir bunun elbette 8)
-
Aldora; uzun uğraşlarını sonunda sonuca kavuşturabildin. Bu yolda epey yol katettin, vakit harcadın, kafa patlattın. En zor olanını dün başardınız. Hepinize hayırlı uğurlu olsun. Allah muhabbetinizi arttırsın. Farınız da, yolunuz da açık olsun:Rockn Roll:
Sevgiler.
tb
-
Aldora,
Çabaların, uğraşın ve özverin için teşekkürler....
Bu küçük gibi gözüken gurubunuz Saygı, arkadaşlık ve kardeşlik temelinde emin ol çok daha büyüyecektir.
Etrafın ne söylediğini, nasıl baktığını önemsemeyin. Toplandığınızda masanızdan yükselen neşeli hava etrafınızda güzel bir atmosfer oluşturacak ve bir süre sonra tedirginlik, endişe ve küçümseme hissedenleri bile kucaklayacaktır. Hele birde toplu sürüşler, geziler başladığında her şey çok daha güzel olacak...
Katılımcı tüm dostlara selamlar....
Muhabbetiniz bol, sohbetiniz daim ve yüzünüz :cheesy: olsun.
-
Kardeşim çok kelime söylenir buna ama. Benim için en anlamlısı HARİKA 8):Rockn Roll:8):Rockn Roll::cheesy:
-
Ankara ekibe tebrikler, daha da büyük buluşmalarla bir araya gelmeniz dileğiyle katkısı olan herkese teşekkürler...
-
Süpersiniz muhabbetiniz bol olsun 8)