BEN HANIMLA GIDERIM OLURMU DERSINIZ YOL UZUN AMA NAPALIM
Yazdırılabilir Görünüm
BEN HANIMLA GIDERIM OLURMU DERSINIZ YOL UZUN AMA NAPALIM
waaayyyy gökhan abim nerelerdeydin beaaa... uleee jameika dedik seni bile çıkardık ortalara... ama sende o hanım olduktan soonaa işin zor... sen bi iş uydur, bahane bul diicem o da olmazz; yenge yemez... iisimi sen can güvenliğini hiç tehlikeye atma bu aralar...
kusura bakma abi hanımları yormaya kıyamıyoruz malesef tek gelmen gerekioAlıntı:
GOKHAN Nickli Üyeden Alıntı
abi be onlar hem kask takmamışlar hemde acıkta onların paralarımı yok yoksa eğer öle bir sorun warsa söleyinde yollayalım bariii...... :lol:
öle yollamayla olmaz bizler bizzat gidip duruma el koyacaz. yardımcı olacaz korunmanın faydaırını anlatıcaz.ve ulkemize geri donecezAlıntı:
mistersamet Nickli Üyeden Alıntı
olm misterimsametim... ne para göndermesi... bisss yanımızda götürüceess kaskydı korumasıydı...ama ne yalan sööliim o aplalarıda korumalar altına hapsetmeyede gönlüm razı gelmezzz ayrıııı.....
[quote="agresus"]waaayyyy gökhan abim nerelerdeydin beaaa... uleee jameika dedik seni bile çıkardık ortalara... ama sende o hanım olduktan soonaa işin zor... sen bi iş uydur, bahane bul diicem o da olmazz; yenge yemez... iisimi sen can güvenliğini hiç tehlikeye atma bu aralar...[/quote
İŞ GÜÇ İŞTE KARDEŞİM UĞRAŞIYOM GECE 3 DE İŞE CAĞIRDILAR YENI GELDIM GEYİĞE ORTAK OLALIM DEDIM ÖZLEDIM KARDEŞİM GÖRÜŞELİM
görüşelim tabii yaaa... ama haftaya yine cehennem sıcakları felan diyolar... senin makineler yine başlar sapıtmaya... yine bahara kalıcak gibi... gelsene bu akşam ki buluşmaya... cümleten hasret gideririss... jameika planları felan yaparıssss...
Ben yola çıkıyorum. Jamaika'dan önce Merter'de bir buluşalım da yol planını yapalım dimi... Malum uzun yol. Giderken Fransa Nice'te, İspanya Ibiza'da, Portekiz Lizbon'da ve bilimum irili ufaklı Karayip adalarında duraklama yapmamız mola verip yolda kaybettiğimiz enerjiyi toplamamız gerekiyor.
Jamaika'ya gidene kadar bayağı güzel yerler varmış bea. Düşündükçe dahası geliyor aklıma... Offf offff :D
BIRAKIN KARDEŞLERIM JAMEİKA YI YANIMIZDA CANIM KOMŞUMUZ MOLDOVYA VAR HEM DAHA YAKIN. YENİGELDİM EVE 8.30 DA GENE FABRİKAYA DÖNECEM AMA YALOVAYA İSTİYOM KARDEŞİM