Komtanım bi ömürsün yaaa....allah razı olsun iyi dilekleriniz için....
tayfunum zaptiyem hayat devam ediyor...insan ne olursa olsun neşesini kaybetmemeli...
Yazdırılabilir Görünüm
Komtanım bi ömürsün yaaa....allah razı olsun iyi dilekleriniz için....
tayfunum zaptiyem hayat devam ediyor...insan ne olursa olsun neşesini kaybetmemeli...
Olsun gülecek yerde güleriz ağlancak yerde ağlarız, sen canını sıkma yeter.
okan anneye geçmiş olsun, ben şimdi okudum hasta olduğunu ,ALLAH acil şifa versin inşaallah,şimdi nasıl acaba kendisi ,iyi haberlerini bekliyoruz
inci örtmenim bu gün serum bağlattıktan sonra bayaa bi düzelme oldu..çok şükür bugece dahada düzelme oldu.... :)Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Okan kardeşim merhaba
Arkadaşların piknikleri nasıl olmuş diye bakayım dedim resimlere falan, annenin rahatsız olduğunu öğrendim. Geçmiş olsun Allah en kısa zamanda şifa versin. Böyle sağlıksız haberlere çok üzülüyorum çünkü hepinizi çok seviyorum. Tekrar geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
teşekürler aksu abiciim ...fazla önemli bi durum yok allaha şükür... bi kaç şişe serumdan soora bayaaa düzeldi.. valla samsunda şu anda korkunç derecede salgın var.. herkeşler grip olmuş yavvv..Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Okan geçmiş olsun......acil şifalar dilerim....önemli bir şey olmamasına sevindim......
çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar....aranızda bulunmak çok isterdim.......
teşekürler kardeşim .. allah razı olsun...Alıntı:
kawa500 Nickli Üyeden Alıntı
Okanım cok geçmiş olsun...suan iyi olması cok sevindirici..allah güc kuvvet şifa uzun ömür versin...
okanım yiğidim... yaw biz kendi derdimize düşmüşüss... afedersin... gardaşım büyük geçmiş olsun.. düzelmeye başladığına sevindim annenin... geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen... salgın var diyosun... sen de dikkat et kendine oralarda... Allaha emanet olun...