:cry: vah bahtsız bedevilerim vah!! yani kafanıza pembe fil düşse yeriyimiş be HONEYY:cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
:cry: vah bahtsız bedevilerim vah!! yani kafanıza pembe fil düşse yeriyimiş be HONEYY:cheesy:
ben git git git bitmeyen yolun bide dönüşünü: git git git bitmeyen yol olarak yaptım ve sıcacık yatağımı daha bi sevdim :|
arkadaslar gezı ıle alakalı resım yokmu...
olayın uzerınden ıkı gun gecmıs ve hala resım yok...
performansımız dusuyor...:x
Gerçekten çok güzel bir geceydi bayada kalabalıktık. Katılan herkeze teşekkürler.
Resimleri bekliyoruz....
eee şeyyy haklısınız fakat bilgisayarım göçtü o yüzden yükleyemedim fotoları desem bilmem kıvırmış olur muyum?Ayrıca buraya nasıl yüklenir bilmiyorum,en kısa süre içerinde yüklemeye çalışacağım,gecikmeden dolayı herkesten özür diliyorum.:)
Ayrıca dilek sen de en az benim kadar şipşakçılık yaptın topu topu 2 foto koymuşsun anlamadım :)
Yahu tabikide güzeldi yolun uzak olduunu bilerek geldim ve keyifliydi ben çok mutluydum, yalnız başına geceyarısı yol uzun geldi yağmur çamur onu dedim, alıngan dostlar mı görüyoırum ne :mrgreen: tabikide değdi, kelebek bile topladım etrafa 8)
Aaa bak bak hepside teşekkür atmışlar, sitem etmeyin ayol, güzeldi değdi herşeye :)