BMW ile ilgili her yerden şikayet yagıyor almanya merkeze kadar şikayet edenler var ama sonuç yok türkiyedeki problemler avrupada olsa adamı bitirirler onlarda biliyor burası türkiye hiç birşey olmaz devammm8)
Yazdırılabilir Görünüm
Web siteside (orijinal web sitesi) 250'liğin azamisi 110 olarak geçiyor, 110 u geçmesi zor, ama nadiren 125'i gördüğümü hatırlıyorum(İstanbul-Silivri arası otobanda)....Sitede bunun azamisi 140 olarak geçtiğini göre ıkına sıkına 150'yi geçmesi gerek..
Asıl merak ettiğim kafadan yenen rüzgar.. Ön cam gerekliliği meselesi
1 2 hafta içinde bende kırllarerili yolunda bir deneme yapmayı düşünüyorum.bakalım nolcak .kaskın uçması ise ayrı bi ızdırap hele yarım açık kaskın varsa benim gibi işin zor .birden panik olur hızı düşürüyon ,noluyon lan bu kaska kafamı koparacak diyorsun ,arada da elinle düzetmeye çalışıyorsun:)
şanzuman dağıtan 2005 model 250 kartal gidon 47.000'deki raptorum 4. vitesde 120 km hız'a rahatlıkla çıkıyor ve titremede rahatsız edecek seviyede değildi. ayriyetten antalyada havalimanına giderken hafif eğimli bir yol var ve 4. vitesde yol eğimli olduğu için zorlanmadan 130 135 km hız'a çıkıyordu ama vibrasyon makinası oluyordu.
neden hiç 5. vitesden bahsetmiyorsun derseniz 5. vitesim yoktu :D arızalıydı.
120 130 km hızlara rahatlıkla çıkıyor bu motorlar ancak iyi açılmış olması gerekiyor. ve 130 üzeri hız görmek isterseniz ki tavsiye etmem. hafif eğimli olması gerekiyor
dediğim gibi haddinden fazla hızlara gelmiyor bu makinalar. 5. vitesde 110 115 km hız gayet yeterli keyifli keyifli ilerleyin
125 km hız ve fazlası bu makinalar için çok tehlikeli zaten o hıza çıkın 5 dk dan az bir süre ilerleyin inin hiçbir yerinizi hissetmeyeceksinizdir.
Bazılarında hız göstergesi arızası oluyor diye duydum..Ya fazla ya az gösteriyormuş... Ama bir makinenin 140'ı görebilmesi-kısa bir süre için de olsa- iyi..Uzun yolda sürat gerektiren durumlar oluyor..Fakat dediğin gibi..Ben de güvenmiyorum. ABD'de makine hakkında bir motorcunun test yorumunda hızın 155-160'a çıkabildiğini, ama tavsiye etmem dediğini hatırlıyorum.. Bu arada yeni 350 lerde vibrasyon olayı daha az, balansör eklenmiş
haklısınız çinli motorların neredeyse alayında yanlış gösterme payı vardır ve çoğu abartı denecek kadardı benim motorsikletimde bi kaç km fark ediyordu honda cbf ile test'ini yaptım suzuki marka sx4 araba ilede yapmıştım 3-5 km fark ediyor oda önemli değil zaten ki yukarıda verdiğim değerlerde sapma payını düşüpte verdim ;)
110 115 fazlasıyla iyi ilerisi fantayize kaçar yaptığınız o hızlardada ahış şahım haz vereceğini sanmıyorum o titreşimden sonra :)
155 160 Km hız'a bu motorların çıkabileceğini düşünmüyorum en azından TR'ye verilen modellerden yana düşünmüyorum belki fabrikasyon olarak yurtdışına extra paketler içinde veriliyorlarda olabilirler
misal araba satın alırkenki paket işlemi gibi
açık hava flitresi :P
supercharger ( olabilir)
seramik 350cc pistonlar ( 250'liliğe karşın paket )
performans dişlileri vs
bunları burada taktıralabilir ancak firması birebir uyumlu olarak üretiyorda olabilirler..
Motorumun (titreme şeklinde) öten arka balata problemini çözmek için balata spreyi sıkıp test turu attığımda sinyallerimin çalışmadığını gördüm.. Balata sesi de kesilmedi..
Balata için tek çözüm balatayı kaliteli olanla değiştirmek galiba..
Sinyallerse bugün tekrar turladığımda ne hikmetse çalıştı.. Çalışmadığı zaman sinyal düğmesini sağa ya da sola oynattığımda sinyal 1 kez yanıyor, arkası gelmiyor veya bazen de hiç yanmıyor.. Gerçi yarın servise uğrayacağım ama aklım takıldı..