ERGÜN KARDEŞ ABARTMAYA GEREK YOK ÖYLE UZUN BOYLU OLMADAN SIRF MEKANI GÖRELİM İKİ AKİKA MOLA VERELİM TOPLANIP YOLA DEVAM EDELİM. SEN 2 YUMURTA KIR YETER BİZE. AKSU ABİ YETİŞEBİLECEKMİSİN ERGÜNÜN MEKANA
Yazdırılabilir Görünüm
ERGÜN KARDEŞ ABARTMAYA GEREK YOK ÖYLE UZUN BOYLU OLMADAN SIRF MEKANI GÖRELİM İKİ AKİKA MOLA VERELİM TOPLANIP YOLA DEVAM EDELİM. SEN 2 YUMURTA KIR YETER BİZE. AKSU ABİ YETİŞEBİLECEKMİSİN ERGÜNÜN MEKANA
Ok siz nasıl isterseniz !
İlker dediğin doğru 10 dk.lığına uğrar atıştırır ve beraberce yola devam edersiniz. Biz iki motor Eskişehir üzerinden geleceğiz, Emrahs komutana uğrayacağız yolda. O yüzden siz hiç fazla zaman harcamadan direk Kapıdağ a devam edin yolda tesadüf edersek de etmezsek de hoş. Dönüşde Bursa ya uğrarız iskender yeriz gibi mevzuular Kağıdağ da konuşulur dönüş proğramı.Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
kapıdağı na sadece on kişimi hadiyin beyler yokmu başka gelecek :(
HANDOJOE SENİN GÜZERGAH NASIL SANIRSAM ÇANAKKALE ÜZERİNDEN GEÇİCEN. YOKSA BİR DELİLİK YAPMAK VARMI AKLINDA?
10 motor toplam 12 kişi.Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
doğru tahmin çanakkale edremit balıkesir bandırma ve orasıAlıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
10 motor olsun bizim olsun valla ne diyelim millet uzun yol deyince tırsıyor :P
Arkadaşlar bende geliyorum ama size yetişebilirmiyim bilmem, en kötüsü yalovada falan buluşabiliriz gibi geliyor bana, Bursa da Mehmet Aksuyla buluşacağız saat 10 gibi, Listedeki isimsiz olan benim yazın isterseniz +1 olarak. Programa göre tüm etkinlikler cumartesi günü o yüzden geç kalmayalım hatta 12 de kapıdağda olmaya çalışalım. Mehmet de Ankaradan sabah çok erken çıkacak.
Grup sürüşünü bilmeyenler lütfen okusun öğrensin, yalova Bursa arasında gizli radar ve sivil trafik ekipleri olacak o yüzden töloransıyla birlikte hızımız 90-100 olacak bu kurala ben nasıl uyacağım onuda bilmiyorum ya :roll:
Abi onları ezbere biliyorum ! Merak etme , işallah kazasız belasız , cezasız gidip geleceğizzzz!