tamamdır ozaman ahdi bakalım kolay gelsin. yapabileceğimiz bişey olursa haberimiz olsun
Yazdırılabilir Görünüm
tamamdır ozaman ahdi bakalım kolay gelsin. yapabileceğimiz bişey olursa haberimiz olsun
gitti yuasa ,geldi bosch:)
hayırlı olsun...
sis farları için ayrı düğme kondu..tüm elektrik tesisatı elden geçti.devir-şarj göstergelerinden vazgeçildi..bu arada lastiklere beyaz yanak düşündük..ustam karşı çıktı..arka lastiğin çok kaliteli olması gerekirmiş..yanlardan yerse yanağı kaldırır lastiğe dolanır kaza yaptırabilirmiş:cry::?::?..güncel görüş varsa alabiliriz efem8).bi de ön çamurluğa paça taktırdım..radyatör bölgesi nefes alıyor artık...
hocam göstergelerden niye vazgeçtin?
bir tek benzin göstergesi dertli diğerleri sorunsuz devir göstergesi kendisi arızalandığı için yanlış gösteriyor
onun içinde 3 mod var 2 zamanlı 4 zamanlı motor seçenekleri gibi.. o devre karışıyor
devreler karışınca kafam karışıyor işte..şüphe varsa o iş biter benim için..sen bi dene bakalım.memnun kalırsan:cheesy: sırada yine ben varım..8)
tamam abi en kısa zamanda voltaj daha sonra da devir i yaptırıyorum... ama önce ehliyet :D