Cevdet harika resimler emeğine sağlık nazar:cheesy:
ufak bir dokunuşla daha güzel oldu :mrgreen:
Cihan sen makinaya full bakım yaptır ertesi gün tut arazide enduro muamelesi yap yazık yazık hüngür hüngür ağlamıştır o makina :)
Yazdırılabilir Görünüm
Cevdet harika resimler emeğine sağlık nazar:cheesy:
ufak bir dokunuşla daha güzel oldu :mrgreen:
Cihan sen makinaya full bakım yaptır ertesi gün tut arazide enduro muamelesi yap yazık yazık hüngür hüngür ağlamıştır o makina :)
Muhteşem kareler, çok güzel gözüküyor nazar
Oğlum da ben de çok ağladık. Çok şükür yatırmadım sağ salim getirdim eve..
Ama sen nie o dokunuşu yaptınki şimdi ohooO :x
beyler herkese teşekürler geldiği için neşe bir gün oldu benim açımdan
şimdi herkes istirahat etsin, malum pazartesi...
beyler resimleriniz güzel çıkmış..Erkanın da emeğine sağlık..Cihan özel yağ özel su özel bakım;ne işin var çamurda yahu:?..
bugün gelen katılan herkesin eline ayağına , sohbetine samimiliğine sağlık ,çok güzel bir gündü , herkese cok cok cok teşekkür iletiyorum :) şans da yaver gitti hava da cok güzeldi , en yakın zamanda tekrar görüşürüz insallah :)
süper gezi olmuş elinize sağlık.. her ne kadar orada olamasamda ruhum sizlerleydi :)
Di mi ama, ben de öyle dedim ne işim var çamurda dedim.. :( Sürü psikolojisi işte. Diğer motorlar enduro motor olunca kaçınılmaz son, bu oluyor. 2 Km boyunca lastikler çamurdan kitlenircesine balçıkta gittim. o motoru nasıl yatırmadım hala şaşıyorum. gerçi motoru ve kendimi kasmaktan şu an omuzlarımda yüklü miktarda ağrı var.. Çok yoruldum valla.. Yav konuşturmayın beni, fotolarım geldiğinde bunun rapor konusunu açıcam [smilie=greencolorz:
cevdet vallahi resimler bir hayli harika ötesi çıkmışsen fotoğrafçıların dibisin dibiiiiiiii:cheesy: ellerin dert görmesin ayakkabılarında asfat... emeyine sağlık bayıldım valla zor ayıldım 8)