Saati uyan herkez gelebilir Nihat tabiki gelebilirsin ne demek yancı filan ......
çaylar kareden meyvasuyu kola filan içeceksen başka masaya :mrgreen::mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Saati uyan herkez gelebilir Nihat tabiki gelebilirsin ne demek yancı filan ......
çaylar kareden meyvasuyu kola filan içeceksen başka masaya :mrgreen::mrgreen:
tayfun kardeşim alex ve eşide bize katılıcaklar cumartesi buluşmasında daha ayrıntılı konuşuruz.
Hüooopppp nedir bu çanak çömlek davası, güzel sanatlaramı başladınız bakim :p
Kardeşim tabiki birlikte yolculuk yapmak isteriz, ama dediğim gibi bizim saat belli daha erken çıkamayız beklerseniz çok seviniriz hep birlikte yol yaparız.8)
Ben Cumartesi toplantıya katılamıyorum büyük ihtimalle.:(
Telefon açar durumu sizlerden öğrenirim artık...:mrgreen:
merak etme chopelim almasmıyıssss...
cuma öğleden sonra gidecekler tayfası, ben cuma günü için tam gün izin işini ayarladım. cuma sabah erkende çıkabiliriz perşembe gece de. yeniköylü'nün durum kesinleşince haberleşeceğiz. O ndan haber bekliyorum.
vallahi ölmek istiyom yaffff gelemiyoz die.
az önce tesadüf bir şey okudum , dikili yolcularına değişik bir alternatif olabilir.
ama söz verin bana çok eğlenmiceksiniz :p:p:p
Çadırları, uyku tulumlarını ve coşkunuzu hazırlayın!
Alternatif Yaşamın Demos'u!
Rock-A 2008 27-28-29 Haziran'da Dikili-İzmir'de.
Dünya da kötü giden herşeye; savaşlara, adaletsizliğe, ırkçılığa, cinsiyetçiliğe karşı ve bu sene asıl olarak iktidarların, tüm doğanın ve insanlığın geleceğini tehdit eden nükleer santral kurma kararlarına karşı amfilerimizin sesini sonuna kadar açmak ve avazımız çıktığı kadar bağırmak için Rock-A'da müziğin ve dayanışmanın güzelliğinde buluşalım.
Bu sene de yüzlerce müzik grubu festivalde sahne almak için başvurdu. Sahne alacak ya da almayacak bütün gruplara teşekkür ediyoruz.
Rock-A 2008'de de yine festival alanında bir çok atölye, tiyatro, film gösterimleri ve çeşitli aktiviteler yer alıyor.
Ayrıntılı festival programına ve festival alanına iletişimle ilgili ayrıntılı bilgiye son hafta içinde sitemizden ulaşabilirsiniz.
Her türlü soru ve öneri için: bilgirocka@gmail.com
www.rock-a.org
Cuma
Cumartesi
13:30CHOCOLATEHARC-I ALEMPazar
PICK-UP
PULKİLİNKKARA GÜNEŞ
NEMESİSTHE AYILARDAWNFALL
PANZERLUI BANDORİGAM
DEAD STEFFİHUMAN HARVESTROCKA
ROKETKAÇAKSERAP YAĞIZ
---
KROSMOSSENFONYALET IT FLOW
ECHOESTENEKE TRAMPETGROOVE ENGİN
BLUE SKYOFİSBOYZİSTANBUL
SKA-FOUNDATİON
BANDİSTADELİNO NAME
YOL GEZERHARİÇTEN
GAZELCİLERMARSİS
01:00KIRK BİN SİNEKBOİKOTKOMİK GÜNLER
bende hallettim izin işini arkadaşlar herkez müsaitse cuma sabaha karşı yola çıkalım şafak sökerken vapurda olur gün doğuşunu seyrederiz allah kısmet edersede öğlene doğru dikilide oluruz başka fikri olan varsa onlarıda değerlendiririz
sizden geç haber geldiği için cuma tam gün değil benim iznim.. :( öğleden sonrayı ayarladım.. :)
Tamam sen çarşafları birbirine ekle camdan hastanenin bahçesine in Siyah atlı prens Doğana seni kaçırttırırız.Bizde kovalayanları oyalarız:cheesy:
Anlaştık o zaman:mrgreen:
Oooo, Alper sevindim senin adına, minikurt gemeden son gezini yap bakalım, eğlenelim beraber...
Cuma gelecek arkadaşlar, yol planınızı, buluşma noktanızı, saatini burada yazıverin de sizinle gelecek arkadaşların haberi olsun. Cuma günü sizi Dikili girişinde karşılarız Bülo kardeşimle...
Biz geriye sayıma başladık. 18:30'da teker döner pardon pervane döner :)
eyvallah selcuk kardeşim cuma gorusmek dileğiyle sizde saglıcakla gidin kardeşim allah kaza bela vermesin dikiliye varınca bir alo dersin kardeşim.
şimdi cuma sabahı veya persembe aksamı yola cıkacaklar kımler.
guzargah bılgılerıne karar verıldımı yoksa sabah gun dogmadan dogaclama usulu mu yol alınacak...
kubı abı bı lıste ve yol planı yaparmısın?
ben ve esım ımkanları zorlamaya calısıyoruz.( ıkımızınde aynı anda ıs yerlerınden ızın alması kolay olmuyor)
ımkanı uretebılırsek konvoya ıstırak etmek ısterız.
(15 gun sonra senelık ızınlerımızı kullanacagımız ıcın ızın olayı zora gırdı ama cozum yolu uretmeye calısıyoruz)
Fatih kardeşim Bursadan alacagımız arkadaş öğlen çıkabiliyo yani 12 gibi bizde biraz evvel Doğanla görüştük Diğer arkadalarıda arayıp fikir danışıcam ama saat 7:30 gibi buluşup yola çıkarsak bursa buluşma saatine denk geliyo yer konusundada ya beşiktaş Sait çiftçi polikliniği önü ya ikinci köprü gişelerin hemen çıkışı yada 1. köprü gişelerin çıkışı olabilir çoğunluk ne derse orda buluşuruz.Ondan sonrası doğaçlama olur herhalde
Evet arkadaşlar cuma yola çıkacaklar
Buluşma saat 7:30
Buluşma Yeri 1.Boğaziçi Köprüsü Gişe Çıkışı
Katılacak arkadaşlar ister burdan yazsınlar ister Cep telefonumdan arasınlarki geç kalma problemi olursa sabah telefonlaşır uyuya kalma olaylarını önleriz
ben cuma sabah 7:30 da 1.köprü gişe çıkışında olacağım.
ARKADAŞLAR.ZAMAN AZALIYOR.PERŞEMBE AKŞAM YOLA ÇIKACAKLAR. BULUŞMA SAATİMİZİ VE YERİ KESİNLEŞTİRELİM.
tayfun son olarak ne diyorsunuz.kaçta çıkıyorsunuz karara bağlandı mı? kaanka ve beni bekleyecek misiniz? beraber yol yapalım derim...
Merhaba
Sebahattin YANAR ve ailesi Çanakkaleden
Ali Bozkurt ve eşi Balıkesirden beraber ce 1 motor ve 1 otomobille 28 Cumartesi sabahı sizlerle Dikili de buluşacağız. Kendi imkanlarımızla kalacağımız yer ayarlanmıştır.
Yola çıkacak herkese hayırlı yolculuklar sağlıklı sürüşler. Görüşünüz,bahtınız ve yolunuz açık olsun.
Bende c.tesi günü yanınıza katılmak için hanmla sıkı pazarlık halindeyim ve pazarlık sıkı şekilde devam ediyor.benim için dua edin arkadaşlar onuda getiricem ama doğuma çok az kaldı.Bu sebeple yanlızım.
Arkadaşlar biraz önce telefonda Volkan arkadaşımızla konuştum. Kendisi Kütahya'da çalışıyormuş oda işten izin almış ve Dikili'ye gitmeye hazırlanıyormuş. Eskişehir tarafından gelicek olanvarsa bana katılabilir böylece galicek arkadaşlarla birlikte yol yapma imkanı buluruz dedi. Telefonu: 0555 728 80 15 o güzergahı kullanıcak arkadaşlar lütfen Volkan arkadaşımızla iltibata geçerse seviniriz...
(Telefon numarası kendisinin onayı alınarak verilmiştir...:))
Bütün dualarımız seninle
Hanımlarda katılsın hanımların olduğu mekanlar da güzellik te olur. Benim eşim de geliyor. Ali Abinin eşi de katılıyor. Hanımlar kendi aralarında kaynaşsınlar.
Hanım kardeşler haydi beylerinizi üzmeyin. Bu maceraya siz de katılın.
Sevgiler saygılar.
KÜTAHYA
1. İgaç (Halil arkadaşımız ile telefonda görüştüm geçen ay bir kaza geçirmiş ve motoru kullanılamaz haldeymiş o nedenle geziye katılamıyor.:()
2. Vyilmaz35
ESKİŞEHİR
1. Jashuaa (Veysel arkadaşımızla da görüştüm onunda motorunda bir problem varmış hellede bilirse Volkan arkadaşımızla birlikte Dikili'ye gelmek istediğini iletti.)
Tekrar hatırlatmak için yazıyorum o bölgelerden gelecek arkadaşlar Volkan arkadaşımızla iltibata geçerse yanlız yolculuk yapmamış olur bilginize....8)
selamlar arkadaşlar alper abimizinde dediği gibi motorda bir akü sorunu var(ki geçen senede vardı :D ) halledebilirsem inşallah kütahyadan volkan arkadaşımızla yol yapıcaz. benim durumum yarına kesinleşir. son durumu bildiririm.
Cuma sabahı programının saat değişikliği bana süper uydu.
7.30'da 1.köprü gişelerin çıkışındayım inşallah.
PERŞEMBE AKŞAMI DİKİLİ'YE YOLA ÇIKICAK EKİP:
Yoğun bir telefon trafiğinden sonra Saat 21.00'de Fatih Sultan Mehmet köprüsü çıkışı buluşulup yola çıkılacak. Güzergâh Eskihisar'dan araba vapuru ile Yalova oradan Bursa üzerinden nasipse DİKİLİ.
1 - Tayfun
2 - crazyhorse
3 - vatansever +1
4 - kaanka + 1
Katılmak isteyenler telefon numaram 0535 363 76 93 arayıp detayları öğrenebilir...
perşembe akşam grubuyla 2. köprü çıkışı buluşmak dileğiyle.
katılmak isteyen arkadaşlar buyursun.
Koskoca ankara ekibi nerelerdesiniz herkes bende gelicem bende gelicem diyordu ne oldu ?????
Bu mudur yani ?????
Arkadaşlar sırf rahat edesiniz diye ön gezi bile yapıp yerleri falan ayarladı 15 kişi adını yazdırdı listeye şimdi kimseden cıtt yok.Çok ayıp diyorum emeğe saygı bumudur???
ANKARA
1- Aksu Mehmet ve eşi
2- Lunatic Ahmet
3- Rommel Bilgehan
4- Aslanburçlu Yaşar ve eşi
5- Arnova Cihat
6- Kostak06 Ferhat
7- Ongun Mehmet
8- Mr.quanta Burak
9- Dinyeper Oktay
10- Dağcı Barış
11- Koray61 ve eşi
12- atraks
13- Raptiye, Ekrem Yadigar
14- Kaleci
15-Mkepez
evet nerde bu listedekiler???????????
Hem çok üzgünüm hem de herkesten çok özür dileyerek Dikili'ye gelemiyeceğimi bildirmek istiyorum. Birşeyi bu kadar bu kadar çok isteyip de ulaşamamak hiçde hoş değil ama ailevi sebeplerden maalesef katılamayacağım. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Herbirinizle ayrı ayrı tanışmayı inanın çok isterdim. Ama ne yapılım artık bidahakine.
son olarak illerdeki güncel listeler nedir acaba?