selçuk bende avcılardan gelicem icabında beraber kaçarız
Yazdırılabilir Görünüm
selçuk bende avcılardan gelicem icabında beraber kaçarız
Buluşma Zamanı: 23 Haziran Saat: 6:30 (Sabah)Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Hareket Saati: 7:00 (Saat tam 7 de yola çıkıcaz kesinlikle bekleme yapılmayacaktır.)
Buluşma Yeri: Kozyatağı Carrefour 2 nolu kapının önü.
İlker, akşam 6'da işten çıkacağım... Zorlu'nun oralardayım... O gün motorla gelirim... Uyarsa beraber kaçarız...
Alper, ben en az 1 saat daha erken gitmeyi düşünüyorum. Benim gibi biraz daha erken çıkmayı planlayan olursa, ne bileyim 5 kişi falan, önden topuklarız biz. Yolda çok oyalanılıyor çünkü; Kapıdağ'a 9 saatte gitmiştik :) Geç saatte varmak istemem Eskişehir'e...
Arkadaşlar, ilk gün öğle yemeği için buradaki Regal bayisi arkadaşım Murat Bey sponsor oldu, 7 ytlyi akşam bira almak için kullanırsınız artık. Sevgiler..
Komtanım neyapsak ne etsek senin hakkın ödenmez sen süpersin bu kadar işinin gücünün arasında bu kadar zahmete katlanıyon ya helal olsun
aaaaa.. gomtanıımmm. oldumu şimdi .. bide efes bayisi ayarlııcaktınız hani...... :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: la ne yüssüz adamım ben yaaa....ehiehiehi.... :oops:Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Efes bayisi de ayarladı diyelim bu seferde sponsor benzinlik istersiniz. Emrah Kino Baba nın ve Okan ın araba plakalarını oraya geldiklerinde acil bildir, Kino Baba ya bir polis eskortu, Okan a da trafik cezası ve aracın parka çekilmesi. Emrah anladın sen onu.
ben mersoyla gelecemm.. dokunulmazlıı var....ehiehiehi....ne cezasııı... :P :P :P
Anladım abi
mersolara gıcığım zati.. :)
Arkadaşlar, dün sizler için bir daha gaz açtım ve Musaözü'ne gittim. Kahvaltı için köy ekmeği siparişi verdim. Büfeyi dolu tutmaları için talimat verdim. Bi de son fotoları çektim. Günbatımı. Özenin biraz bakalım.
http://upload8.postimage.org/899247/Foto142.jpg
http://upload8.postimage.org/899269/Foto143.jpg
http://upload8.postimage.org/899279/Foto146.jpg
http://upload8.postimage.org/899288/Foto147.jpg
http://upload8.postimage.org/899298/Foto148.jpg
E hadi gelin bakalım.. Eskişehir'den sevgilerle..
http://upload8.postimage.org/899318/Foto149.jpg
yavv gomtanım ... siz nası bi şahsiyet nası bi insan evladısınız...analar nası bi yiğit doğurmuş bölle...eziliyoz artıkın yapmayın yavvv....şimdi doğduğundan beri hormonlu sehir ekmeği yiyen arkadaşları köy ekmeğiyle bilem besliiicenis...nassı ödenecek sizin hakkınıss... :cry: :cry: ahanda duygulandım yine.... :| :| :| :( :( :cry: :cry: :cry:
Aksu baba... senin motör kırmızımıydı neydi. :evil: :evil: :evil: ... bi boğa salsakmı diyom musaözüne :evil: :evil: :evil: :evil: .. şölle bi koştursun seni 5, vites ayarında....ehiehiehiehi.... :lol: :lol:
Tarih: 17:17 18-Haziran-2007 - Mesaj: #484
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar, ilk gün öğle yemeği için buradaki Regal bayisi arkadaşım Murat Bey sponsor oldu, 7 ytlyi akşam bira almak için kullanırsınız artık. Sevgiler..
Emrah Akçay - DAİMA İLERİ
Ehrah Komutan çıldırmış olmalı :) sağolasın Emrah :alkis:
Okan fazla yağ yakma sonra ters teper de aç neyim kalırsın. Sen konuyu değiştirme şu mersonun rengini ve plakasını bi söyle hele 55 .... .....
emrah gomtanım öğlen yemeene boğa keseceeemiş...ama önce yormak lasımmış boğayı...ehiehiehi....önüne kırmısı bi motor katalım koşturalım dedi..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Ülen sırf sana inat motoru satacağım ve mavi Kawasaki ER 6 alacağım. Hem benim motor 140 km. yi rahat geçiyor, boğa nerden yakalayacak, seni yakalar ve sonra demek sen bizim derimizden hemde 3 dene çanta yapar motoruna asarsın ha deyip önüne katar, senin kaçacağın en fazla 100 km. hız fazla gitmiyor o zaman boğa seni öper kesin.
huhahahahaha... puhahahahaha.. zuhahahhahaha... Aksu baba ahanda yarıldım gülmekten.....allah sana uzun ömürler versin abi yaa....beni bu kadar güldürdün ya sabah sabah allahta seni güldürsün...(boğanın önünde koşarken) :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Alıntı:
Boğayı boşver de iki ay önce köye gittim köy yolunda baktım davar sürüsü, kesin dedim kangallar karşılama töreni hazırlamıştır. Baktım ileri yolun şarampolüne sinmişler beni bekliyorlar. Hemen gardımı aldım vitesi küçülttüm kaçış pozisyonuna girdim ilerliyorum, bir yandan da kuçu kuçu hesabı ıslıkla karışık yalakalık yapıyorum. Demeye kalmadı taaruza geçtiler bende topuk en fazla bir metreye kadar yanaştılar. Paçayı kaptırdık mı yandın ki yandın birde boğazlarında demir var kurtlarla dans ederken yardımcı olması için takmışlar o da bize takar diye Regal in tüm beygirlerini koşturarak köye vardım. Peh peh peh beni boğayla mı korkutacan.
evet arkadaşlar biim için olan o gün ilk olan raptor bulusmasına az kaldı cok heyecanlıyım valla cok güzel olacak cokkkk bunca zamandır tanısma fırsatı bulamadıgım ama yazıstıgım abilerimle kardeşlerimle bulusucam
Arkadaşlar hatırlatmak istedim
(NOT: Arkadaşlar Yer ayarlamalarında bir sorun olmaması için listeye sadece kesin katılacaklar adını yazdırsın.En geç gelip gelemeyeceğiniz 15 Haziran 2007 kadar bildirmenizi rica ederiz.Katılım sayısı önemlidir.)
Eğer adınızı listeye yazdırdıysanız ve problemle karşılaştıysanız mutlaka adınızı listeden sildirin yoksa bizleri zor durumda bırakırsınız!!!
Beyler az önce Alper özelden azıma yaptı.
Bu listeye adımı yazdırmıştım ama 3 hafta kadar önce feci sakatladığım belim hala iyileşmediği için gelemeyeceğim. Bunu burada belirtmeyi de unuttum. Kusuruma bakmayın. Ne yazık ki gelemeyeceğim gibi görünüyor. 2 gün içinde mucize olmazsa tabi... Katılım sayısının önemini vurgulayan notu da görmemiştim. Herkesten özür dilerim.
Not: Emrah çok satıldı ama daha bugüne kadar kimseyi satmadı.
emrah kardeşim ben sana özelden yazdıklarımı samimiyetimize dayanarak yazdım yavvvvvvvvv kırdıysam seni kusura bakma :P şaka bir yana gelememene çok üzüldüm o yüzden öyle yazdım belki gaza gelir belin kırıkta olsa gelirsin diye :)
Yok baba genelde söylediklerin konusunda çok haklısın. Listeye yazdırmışsam adımı sorumluluğumu bilmem gerekirdi... Bu benim öküzlüğüm...
Son zamanlarda satıyorsun demişsin ya ona bozulmuştum sadece... çünkü hayatta en dikkat ettiğim şeydir. Bugüne kadar geleceğimi söyleyip gelmediğim bir organizasyon olmamıştır. Yazdıklarından gerçekten çok bozulmuşsun ve satıcı olduğumu düşünmüşsün gibi geldi... Yazı handikapları. :-)
Öptüm seni... ben de gelmeyi çok istiyorum...bu ctesi de pınar çalışıyor. nasıl geliriz bilmiyorum ki... İyileşsem bile... Siz de ctesi mi gidiyordunuz? Benim aklımda yanlış mı kaldı?
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt (+1) (istanbul)
2-emrahss (Eskişehir)
3-carvalho (istanbul)
4-aslanburclu (+1) (istanbul)
5-okan (+1) (Samsun)
6-Kino (+3) (Mersin)
7-Tomcat (Eskişehir)
8-aksu (Ankara)
9-ilkerkoparal (+1) (İstanbul)
10-Macgyver (İstanbul)
11-Yasinsubay (İstanbul)
12-vecdi (İstanbul)
13-adobe (İstanbul)
14-agresus (İstanbul)
15-gecee (İstanbul)
16-Çelebi Murat (+1) (Kocaeli/Gebze)
17-Spydx(unicorn) (+1) (İstanbul)
18- El_Mariachi (İstanbul)
19-Sedat
20-lunatic (Ankara)
21-Okan Kuzen Aprilla (Samsun)
22-polo (İstanbul)
23-yenikoylu_ua (İstanbul)
24-iakyürek (İsanbul)
25-inci (İstanbul)
26-BULL (İstanbul)
27-Tayfun (İstanbul)
28-Speedy Gonzales(Yalova+ İstanbul)+4
29-Cozinan(Bursa)
30-Polat(+1)
31-Deniz
32-Oğuzhan (İstanbul)
33-RızaHoşgör(+1) (İstanbul)
34-cemcem (İstanbul)
35-DONDES (+1) (İstanbul)
cumartesi gidiyoruz sabah sat 7:00 de olsun canın saolsun inşallah seneye birlikte gideriz.Alıntı:
emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
Burada bir kaç sefer yazdım ama beni listeye yazmıyorsunuz bende kendi listemi oluşturdum :)
1- Müslüm Baba
2- Sevgi Ana
3- Regal raptor marka efsane motor
4- Çadır
5- Şişme yatak
6- El feneri
7- Gece feneri
8- Yatak şişirme pompası
9- mayolar ve şortlar
10-Bazı gizli bubi tuzak malzemeleri
11-Mehmet Aksunun çadırını imha için dinamit lokumları.
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt (+1) (istanbul)
2-emrahss (Eskişehir)
3-carvalho (istanbul)
4-aslanburclu (+1) (istanbul)
5-okan (+1) (Samsun)
6-Kino (+3) (Mersin)
7-Tomcat (Eskişehir)
8-aksu (Ankara)
9-ilkerkoparal (+1) (İstanbul)
10-Macgyver (İstanbul)
11-Yasinsubay (İstanbul)
12-vecdi (İstanbul)
13-adobe (İstanbul)
14-agresus (İstanbul)
15-gecee (İstanbul)
16-Çelebi Murat (+1) (Kocaeli/Gebze)
17-Spydx(unicorn) (+1) (İstanbul)
18- El_Mariachi (İstanbul)
19-Sedat
20-lunatic (Ankara)
21-Okan Kuzen Aprilla (Samsun)
22-polo (İstanbul)
23-yenikoylu_ua (İstanbul)
24-iakyürek (+1) (İstanbul)
25-inci (İstanbul)
26-BULL (İstanbul)
27-Tayfun (İstanbul)
28-Speedy Gonzales(Yalova+ İstanbul)+4
29-Cozinan(Bursa)
30-Polat(+1)
31-Deniz
32-Oğuzhan (İstanbul)
33-RızaHoşgör(+1) (İstanbul)
34-cemcem (İstanbul)
35-DONDES (+1) (İstanbul)
36-müslüm-baba (+1) (İstanbul)
Hele şükür adımı gördüm listede. Listede olmak çok önemli değildi de illaki sayı isteniyor ya ondan dedim di :mrgreen:
alper kardeş ben iclal le beraber geliyorum kardeşim. sayının net çıkması açısından revize eder misin?
24-iakyürek (+1) (İstanbul)
Ben gelmiyorum acil işim çıktı. :cry:Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
UYYYŞŞŞŞŞ.. dinamitde var.....valla korkulur senden müslüm baba....
Alıntı:
emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim geçmiş olsun....bende de bi boyun ağrısı peydah oldu... kendime güvenemediğimden arabayla gelmeye karar verdim...dükkanın önünde tavla oynarken bi eşek şakasına kurban gittim...ense köküme bi tokatla karışık yumruk yedim .. belki 1 ay oldu ki uzun süre motora binince tekrar nüksediyor....
sağlıktan öte hiçbişey yok kardeşim...şartlarını zorlama ......tekrar geçmiş olsun...
Aksu babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne oldu yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Dinamit lokumu bu, safranbolu lokumuna benzemez :) :lol: :evil: :mrgreen:Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
O nasıl şakaymış yav... Okan kardeşim geçmiş olsun.Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Bu eşşek şakaları kesin sadece bizim memlekete mahsus. :x
Müslüm Baba yı görmüyormusun diğer babaları imha edip tek baba kalmak için planlar yapmış. Bizde karşı tedbir almamız lazım. Alper aramızda kalsın bende Müslüm baba ya tesirli bir patlayıcı hazırlamam lazım Cuma ya kadar, yoksa elveda.Alıntı:
Okan ne oldu gülüm eşek mi tepti. Neyse ki sıyırmış yoksa araba da kullanamazdın. Geçmiş olsun, aman kulak arkası sağlam kalsın.
Saol baba sana eşşek çarpmış bana da bir saksı çarptı... İrice bir saksının yerini değiştirirken oldu. Bir de üstüne iyi gelir diye sürdüğüm Termoflex allerji yaptı mı... İçi ağrıyor dışı yanıyor. İki gece sabahladım hiç bir yere dayanamadan...Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Yalnız senin atlattığın şey çok ciddi... bir sürü felç olan adam varmış o şaka yüzünden... Bütün sinirler oradan geçiyor... Çok geçmiş olsun.. bir daha eşşeklerle muatap olma...
baba neden gelemiyorum dedin sakamı yaptınAlıntı:
Mehmet Aksu sen eğer şişirme pompasını getirme bak o zaman nasıl dinamitleniyorsun, şişmiyor meret bizimki iki kişilik ondan, haaa bu arada yenge kesin gelmiyor dimi, gelmiyorsa sana bir yenge bulalım bu iş böyle olmuyor, bu yazdıklarımı sakın yengeye gösterme vallaha beni topa koyar senide bidaha gezilere gçndermez motorunuda hurdacıya verir. :mrgreen: :mrgreen: Bu arada biz cuma günü gideceğiz sen cumartesi geleceksin yatağı nasıl şişireceğiz?????? Sana yatağı şimdiden göndereyim şişir Eskişehire gönder, ne kadar zekiyim değilmi :mrgreen: :mrgreen:
Adminim Alperim, panik yapma. Abimiz şaka yaptı. Herşey yolunda dostum, sakin ol ha :)Alıntı:
He yaaa panik yok herşey yolunda, sadece dinamitler az gelecek galiba biraz daha alayım :mrgreen: :mrgreen:
Aksu baba sen yannızmı geliyon yaaff....tam kazak erkeksin valla helal olsun... :lol:
müslüm baba dinamiti bol al....aksu baba yannız geliyomuş şakamız bol olur...ehiehiehi...
yavv ben ne kadar sevdim aksu babayı....alla alllaaa...seni sefiyoomm aksu baba.......
Amma masraflısın ha. Benim yatak tek kişilik üfleyerek şişiriyorum, pompaya para mı vereceğim. Ama şimdi hanımı getirirsem çift kişilik yatakla geleceğim üfle üfle şişmez, onun için getirmiyorum hanımı. Ya arkadaşlar Müslüm ün şişme yatağa hayrınıza 50 şer nefes üfleseniz şişer, yoksa benim gelmemi bekler. Olmadı tüpgazla şişirin ben geldiğimde gece çadıra bir kibrit, kurtulursunuz babaların birinden. :DAlıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Cumartesi sabah 9 da kızı bindireceğim otobüse Afyon a oğlan da akşam 23 de kendisi gidecek binecek Muğla ya.
Alper merak etme Cumartesi sabah 10 da yola çıkarım 12 de Eskişehirdeyim, nede olsa benim Regal 140 km. hızı geçiyor, Okan ın motor mu sandınız. Lunatic Ahmet de sabah 5 de çıkarsa öğlen 13 de olur orada.
ahan şimdi havzaya gittim geldim....yokuş aşşa 120 anca yaptım.. nası gidiyo 140 ben annamıyom yavv.... :( 3 sefer sibop ayarı yaptırdım.. yine yok.. satacam valla en sonunda....yumurtlamayan tavuğu keserler ya bende öyle yapacam heralde....