çatara patara çatara patara :) yakında komşular şikayete başlar o zaman :p
Yazdırılabilir Görünüm
Kanka 2. viteste 60-70 e verirsen makineyi gazı kestiğin zaman motor freniyle birlikte patlama yapması normal :D bendede oluyo fakat çatara patara bilemiyorum yani :Rockn Roll:
Hatta ilk motoru aldığımda otobana çıktım bi gazladım yavaşlarken vites küçülttüm bi keresinde arkamdada hem motora çin malı diye güvenmeyen hemde sabah akşam motor süren adamın sürüşüne güvenmeyen bir arkadaş vardı arkamda :D egzos patladı adamın ödü otuna karıştı diyo noldu sezer yoldamı kalıcaz ^^ he abim he yolda kaldık çin malı. bak sinirlendim şimdi ^^
Abi bende de var o düşük viteste yapiyor. Normaldir umarım
SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya makina iyice ısındıktan sonra gazı fazla açmamdan kaynaklı diye düşünüyorum bende ondan yapıyordur bir de ustaya gitmesi gerek tabii ayarı da kaçmıştır biraz , büyük ihtimalle.
İyi akşamlarrrr RR AİLESİ [emoji869][emoji869][emoji869]
NOKİA 3310 kullanılarak gönderildi.
Sezersah Nerdesin bro [emoji58][emoji58]
Bak buralar yine ölmüş [emoji57]
Geçen akşam İlker abi gelince kaçıp gittin :D yazdım onu kardeşim
:D şuan gördüm baya toparlayamamışsın helal olsun kardeşime :cheesy:
Bu arada bugün lodos felaketti uçmadığımız kaldı motorla :Rockn Roll: rüzgar çok yoruyo :soru?
İyi geceler RR ...
Mehmet A.
İyi geceler RR ailesi
iyi geceler millet
İyi geceler cümleten
SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi geceler arkadaşlar...
İki tekerim
çok şekerim
herkese iyi geceler dilerim. :)
Herkese Günaydın 8)
Günaydın RR ailesi haftasonuna erken bir başlangıç yaptım
Cümleten günaydın RR Ailesi..
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işler ve de güçler silsilesi içinde boğuşacağımız yeni bir günden günaydın.
Günaydın güzel insanlar[emoji4]
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydınlar Raptor Riders 8)
Herkese günaydın, iyi hafta sonları.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Annemin sene - i devriyesi.. Aslında 5 Şubat lakin herkes katilabilsin diye ctesi yaptık. Dün geceden beri peyderpey 28 insan geldi [emoji81] Teyzeler, dayılar, halalar,kuzenler.. Oğlan zaten burada. O kadar insan varken elektrikler 5 saat kesildi. Dün gece Antalya'dan Uğur ve Selman buradaydı. Sözlestik lakin insan akını ve kesilen elektrik yüzünden kardeşlerimi gormeye gidemedim. Küçük Oğlum Altar otizmli olduğu için benden ayrılmıyor, kesilen elektrik ise tuzu-biberi oldu. Caner ve diğer kardeşlerim misafirlerimizi ağırladı.
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah kabul etsin abi. Dualarınız kabul olsun inşallah. Mekanı cennet olsun annemizin
Günaydın RR
Mehmet A.
Günaydın arkadaşlar...
Allah kabul etsin abi mekanı cennet olsun Rabbim geride kalanlara sabır versin . .