bak son zamanlarda ne zaman bir şey söylesem sana hep "ne alakası var" direk şahan dişi yakarış gibisin :) Cengiiiiiiiz :) :::::
Yazdırılabilir Görünüm
Bir motor arızası durumu vardı bir tabıdığın onu çözdük geldik sıkıntı halloldu problem yok :D lakin neden benim itirazlarım göze batıyor da senin itiraz edilecek cümlelerini konuşmuyoruz abi :D saçlarım yağlı olabiliir fakkaaaatt festival zamanı hepimiz aynı değil miyiz ey dostlar! :D
ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
girmiyor abi foruma görmüyorum özlüyor insana tabi gardaşlarını yoldaşlarını :( sitemim ona yani :(
senin itirazların hep basma kalıp bro :p seninle özdeşleşti artık :p o açıdan bakınca dikkatimi çekiyor sanki aynı şeyi okuyormuş hissine kapılıyorum :) sen olmasan kime sararım ben? :)
[QUOTE=acryvz;
Genel kurul hazırlıklarımda destek kuvvet .....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]
Acar, Bunun çok hoş olduğunu zannetmiyorum
Eminin gerekeni yaparsın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nerdesiniz millet? Nerede benim mazlumlarım? Sezerşaaaaah , Rüüüzgaaaar ???:::::
Berk bizim prensleri gördün mü ? Hiç sesleri çıkmıyor ::::: Caner de yok
İyi geceler RR AİLESİ.
vallahi ben de havaların ısınmasını o taraflara kaçmak için dört gözle bekliyorum 8)
bugün bile kendimi zor tuttum İstanbul trafiği olmasa bir yerlere kaçmak için fırsat yakalarım da... ancak haftasonları hava güzel olursa öğleden önce falan... ısınsın ya havalar..
abi hatırlat geldiğimde para yapıştıracağım Caner'in alnına :) ben böyle kıvırma görmedim :p