İyi geceler RR :Rockn Roll:
Yazdırılabilir Görünüm
İyi geceler RR :Rockn Roll:
selamlar ,bu günkü buluşma gerçekten güzeldi, ben ilk kez geldim, gayet samimi sıcak bi ortam var. Beklediğimden çok iyi bi aile ortamı var erken çıktım herkesle tanışamadık bi dahaki sefere inşallah.foruma biraz göz atıyorum gereksiz bişey sormamak için :) herkese iyi akşamlar
İyi geceler RR :)
ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi geceler uykusu gelenlere :D benim gibi vampirler devam 8)
Gunaydin raptor ailesi:Rockn Roll:
Herkese günaydın . Şunun şurasında haftasonuna ne kaldı [emoji3]
Günaydın millet. hayırlı işler.
herkese günaydın 8)
Herkese günaydınlar...8)
Tüm aileye günaydın...
Günaydın RR...
Mehmet A.
günaydın RR hava çok güzel bide güneş olsaymış iyiydi
Herkese Günaydınlar Raptor Riders 8)
Günaydın RR Ailesi :Rockn Roll:
Günaydın arkadaşlar...
Herkese günaydın.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese günaydın RR ailesi , tam motora atlayıp dona dona gezmelik hava var İstanbul’da.
Gunaydin RR ailesi.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tünaydın RR :D
ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese günaydın Ailee [emoji869]
NOKİA 3310 kullanılarak gönderildi.
Tünaydın millet 8)
Herkese günaydın RR ailesi..:)
SM-J330F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese tünaydın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Önce konularda bi araştırma yaptıktan sonra cevabını bulamadığım, aklına takılan herşeyi sorabilirsin dostum [emoji869]Kimse anasının karnında öğrenmiyor bu işi.. Forum hem tanışıp kaynaşmak hem de biraz bunun için var ..
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi akşamlar RR ailesi... Uyku problemimi çözmem lazım New York saatine göre yaşıyorum :(
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman her akşam saat 11 gibi yatağa giriyorsun telefon gibi elektronik eşyaları diğer odaya bırakıyorsun ışıklarda kapalı malum. Uyuyamasan bile yatakta kalıyorsun. Sabah ise erken kalkıyorsun yoksa gece erken yatmanın anlamı kalmaz. Bunı birkaç gün uyguluyorsun. Sonra bir bakmışsın aaaa uyku düzene girmiiiiş [emoji106][emoji12][emoji3]
Mehmet A.
Kaylule diye bir uyku var (yanlış yazmış olabilirim) modern adıyla "güzellik uykusu".
Bu iki uyku arasındaki ilişki gece uykusu x 2 = gündüz uykusu şeklinde.
Yani gündüz 1 saatlik uyku gecenin 2 saatlik uykusuna bedel.
Normalde hergün 11 de uyuyan birisi gündüz 1 saat uyursa o gece uyuyamama problemi yaşar.
Yukardakilerden mütevellit gündüz uyursan gece uyuyamazsın. E hal böyle olunca malum teknoloji çağı pc ve telefonlar devreye giriyor. Belki uyuyacaksan da bu sefer hiç uyumuyorsun.
Falan fişmekan anladın sen işte [emoji869][emoji869][emoji869]
Mehmet A.
bro o uyku sorununun en büyük nedeni stres.. telefon, elektronik eşya falan bahane.. kafanı meşgul eden şeylerden kendini bertaraf etmen lazım kafada ne varsa yatağa girerken bırakmazsan uyuman mümkün olmuyor sonra bahanen telefon, ders ıvır zıvır oluyor... gece ders çalışma eğilimini anlıyorum rahatsız eden etkenler minimuma inip odak noktanı tek bir yerde tutman daha kolay oluyor lakin bilimsel olarak kanıtlamış mevzu şu ki; gece ışıksız ortamda uyuduğun uykuyu gündüz 15 saat dahi uyusan alamıyorsun.. beden dinlense az uykun olsa bile gündüz uykusu sonrası beyin tam faal çalışmıyor çünkü deşarj olup gün içerisinde aldığı gereksiz bilgileri(bir yaprağın düştüğünü görüp onu yapmayı planladığın ya da almaya çalıştığın bir karar ile bağdaştırmaya çalışman mesela) silip yer açamadığından yeni öğrenileceklere tamamen kapalı oluyorsun.. zannediyorsun ama kafa almıyor 8).. peki bunları kim diyor? günde ortalama 2-3 saat uyuyan bir gece kuşu :) ki sabahları işe gitmek zorunda olmasam mümkün değil kalkmam sabahları..
Alp bol yoğurt ye veya ayran iç.. mutlaka yardımcı olur
Akşamınız güzel olsun RR ailesi.