cihan ve tüm ahali GÜNAYDIN bugün mutlu gün cuma
cihan ben böyle olacagını biliyordum aldın fazer ı ufak ufak kaybolmaya başladın :p
Yazdırılabilir Görünüm
cihan ve tüm ahali GÜNAYDIN bugün mutlu gün cuma
cihan ben böyle olacagını biliyordum aldın fazer ı ufak ufak kaybolmaya başladın :p
Ben de sabahtan beri takip ettim, böyle diyeceğini biliyordum :p
yav online geyik, ağanın da dediği gibi günaydın başlığına döndü. Günaydın dışında bi muhabbet gelişmiyo.. Günaydın diyoruz kimse üzerine alınmıyo.. [smilie=greencolorz:
Bi Salih abi çıksa günaydın sana da dese hayırlı cumalar dese güzel olmazmıydı. Ama yok işte. Seninle tenis oynuyormuş gibi atışıyoruz günaydın günaydın.. :|
Bu serzeniş tüm forum üyelerinedir. Canlanmanızı ve canlandırmanızı öneririm, daha samimi bir ortam ve paylaşım, bu sayede olacaktır...
Celil abi, bana gelince... Dün fabrika müdürü yanıma geldi, o sakalları yarın görmiycem dedi. :( Ben hayatımda sadece askerde sakal kestim. Çok kötü oluyorum sakalımı kesince, ne özgüven kalıyor ne bişey. psikolojik olarak dağılıyorum. Üstüne üstlük yumurta gibi oluyorum, nefret ediyorum bu halimden. Bunun da moral bozukluğunun etkisi var :(
Bi de motoru servise götürcem ama ne kadar masraf çıkartıcaklar bilmiyorum. Ona göre biryerlerden borç bulcam. Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Servisi arasam desem abs çalışmıyo, adam haklı olarak bakıp görmek lazım arızanın nerede olduğunu, ona göre fiyat çıkar diyecek... :(
Abs'siz binsem diyorum, tam karar veriyorum, pat teker kitliyo, yolda geziyorum resmen... :(
evet işlemim amacına ulaştı bak silkelendin kendine geldin :mrgreen:8)
evet başlıgın sadece birkaç kişi tarafından ayıp olmasın diye günaydın yazmasından bende sıkıldım bırakıcam artık :(
senin durumuna gelince sakalı kesince göz yadırgıyor ama kesin sen öylede yakışıklı olmuşsundur bir süre sonra gözün alışır idare edersin takma kafana
fazer konusu biraz zorlu tabi öncelikle servise baktırıp kaça çıkacagını sor yaptırmak zorunda değilsin rakam uygun gelirse yaptırırsın ama kazık çıkarsa bir süre abs siz idare edicen sen eski makinadan alışıksın 8)
Selam millet. Uzun zaman oldu bede giremiyorum hızlıca bakıp çıkıyorum ama biraz ağırlık vermek lazım. Sanrım bu psikoloji herkesin motorunu geçen ay topluca satışa çıkarmasıyla başladı gibi geliyor. :mrgreen:
Öncelikle herkese hayırlı Cumalar :) Bende Celil abi gibi diyecektim, sen regal kullanmış adamsın, ABS ne yapar sana Cihan kardeş :)
Biraz keyiflen diye yazmak istedim. İnş. cuzi bir masraf çıkarda hemen halletirirsin 8)
:mrgreen: parasında değilim ya, servis uzak kalıyo, bi de daha ilk aldığım ay olduğu için baya bi açıktayım, bu ay maddi olarak elimden gelen pek bişey yok. şurda zaten kışa ne kaldı, kış uykusuna yatırınca biraz maddiyatı da toparlarız, arıza ve yakıt masrafı olmayınca. şu sıralarda motorun yakışını hesaplıyorum. Bugün yarın ne kadar yaktığı da ortaya çıkacak :|
Ben bu oyunda ortadaki fileyi canlandırıyorum. :mrgreen: Kış rehaveti Cihancığım :mrgreen:
Hayırlı cumalar, namaz ve duanız kabul olsun şimdiden.. 8)
Cuma günleri Celil abi vaaz versin madem, foruma hareket gelsin. Yolculukta motor üzerinde namaz kılsak kabul olur mu? Motora kalbi temiz tutup artçı manita almak haram mıdır? Herşeye sağdan başlanır, ama ayaklık solda, sola yatık makinaya mecbur soldan biniyoruz, acaba bu caiz midir? Bunları tartışırız.:mrgreen: