Bi formül bulup çözücez bunu eski sağlam üyeleri küstürme riskini almıycaz tabiiki Görkem 8)8) lütfen birazcık sabır herşey yerli yerine oturuncaya kadar hoşgörülü olalım
Yazdırılabilir Görünüm
Bi formül bulup çözücez bunu eski sağlam üyeleri küstürme riskini almıycaz tabiiki Görkem 8)8) lütfen birazcık sabır herşey yerli yerine oturuncaya kadar hoşgörülü olalım
Ben Bu Yazıyı Bir Gerginlik İçin Vs. Yazmamıştım Ve Celil Abiye Karşı Bir Yanlışım Da Olmaz..Ben O Banner' a Işıklı Tabela Hitabında Bulunduysam Gözüme Öyle Geldiği İçindir...Bu Bir Hakaret Değildir..Toplantılara Katılamamamdan Dolayı Yeni Üyelerin Çoğu İle Tanışıklığım Yok..Ama Bana "Propect" Bile Denilse RR İle Bağımı Koparmam..Yazımda Şahısa Özel Bir Hakaret Vs Olmadığından, Bir Banner' A Ne Diyeceğim Hususundaki Karar Bana Kalmış Olmalı..Gereksiz Bir Polemi Olmaması Açısından Konuyu Çok İrdelemeseniz Keşke..Saygılar..
Sen istesende biz seni RR dan koparmayız zaten :cheesy: seni tanıyanlar gayet müsterih,diğer üyelerde tanıdıkça aynı noktada buluşacağımıza eminim.
Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın görkem düşündüğünüz anlamda yazmadı kelimeler bazen farklı anlamlara gidebiliyor yanlış algılamayın :)
abi bahsettiğim motor için konuştum 18.000 den aşşa vermem diyor bende en son 17500 verebilirim dedim.siz ne diyosunuz ekip
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0571262/detay/
Yani ben Bursada oldğuma motoru alıncada buluşmalara gelemiceğime göre RR üye olamıcam varsın olmayım be sizle olayım yeter bana :)
Bu çalışmalar statüye göre insanları kıymetlendirme amaçlı değil sadece bir düzen olsun ama sonuçta hep bir aile olalım :cheesy: