Eklenti 1493
Eklenti 1494
çantalar hazır
mp3 çalarları henüz takmadık
Yazdırılabilir Görünüm
Eklenti 1493
Eklenti 1494
çantalar hazır
mp3 çalarları henüz takmadık
teşekkür ederim arkadaşlar. kesinlikle yanınızda yedekli parça ve aletler şart.
Çok bin bakımı yaptık [emoji4][emoji4][emoji4] benden önceki sahibi nasıl bakımlar yapıyordu bilmiyorum ama ben 3000 kullandım bakım zamanı [emoji869][emoji869][emoji869]
Yağ değişti
Bujiler değişti
Hava ve benzin filtreleri değişti
Zincir temizlik ve yağlama yapıldı.
Temizlik ve vida sıkılamaları sonraya kaldı yorulduk
Erkan abinin de ellerine sağlık beraber hallettik.
Aslında plan ikimizin motoru da beraber yapmaktı ama trafikten ve gişe sıralarından kendimi alamadım.
Neyse bakım yaptık bakım biz motoruna iyi bakan adamlarız taam mı [emoji16][emoji16][emoji16][emoji869][emoji869][emoji869][emoji106][emoji106][emoji106]
Mehmet A.
İki motosiklet dün yormuş beni mehmet, yerde çalışmak zor sehpa lazım, ayakta çalışayım akşama kadar çalışırım. [emoji106][emoji109][emoji88]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0835f7b6be.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...791351c58b.jpg
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,
kendi göbeğimiz kestik sonunda.
Ustaya sordum, Abi tamam değil mi lambalar, sinyaller, stop vs. Tamam Kardeşim hal ettik onları da. Yanında denemedim, olmaması ihtimaline karşı, klasik bir söz: Motor bugün kalsın diyecekti, riske girmedim.
Evin önüne geldim, Farı yaktım arka sağ sinyal de sürekli yandı :)
Sağa sinyal verdim reaksiyon yok.
Sola Sinyal verdim arka sağ sinyal yandı.
Stop Lambası ve arka farda ses seda yok.
Kablolara Ulaşmak için arka da ne varsa indirdim aşağı. Biraz Mantık, biraz deneme yanılma ve kabloları takip den sonra çözdüm olayı.
Şimdi her şey olması gerektiği gibi. Yaklaşık iki Saatimi aldı. Uğraşması, sinirlenmesi bir tarafa iş bittiğinde Motorum için yaptım oldu hissi tarif edilemez :)
Sonlara doğru hiç Fotoğraf çekmediğimi fark ettim, son anda toplamadan önce bir kare.
Yollarınız açık taşsız olsun.
Eklenti 1569
Ben de geçen akşam oturdum arkalara park (amerikan park gibi) + stop + sinyal olarak kullanılan kırmızı renkli yeni sinyallerimi taktım olmadı bidaha yaptım olmadı bidaha yaptım. şimdi yine olmamış tekrar yapıcam ve bu sefer olacak çünkü son seçenek kaldı :) detaylı olarak ayrıca konusunu açacağım. Bütün bunları yazmamdaki sebep ise bu makineyle uğraşmak vakit ayırmk hoşuma gidiyor onu belirtmek istedim :)
Ayrıca sizin dilim varmıyor ama (usta) o işi nasıl yapmış?? hangisini yaksan başka bişe yanıyor :)
Ellerinize sağlık.