Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: atillaharun Nickli Üyeden Alıntı kanka 12:30 da kapatıcam bekledigimden daha fazla ödeme geldi gasp edin la beni :D hahaha Tamam Musa planı hemen hazırla :mrgreen:
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Tamam Musa planı hemen hazırla :mrgreen: Aynen abi tam Musalık iş hayallerini gerçekleştirmek için bir fırsat bu Musa ! ::cheesy:
Alıntı: MuratGokturk Nickli Üyeden Alıntı Aynen abi tam Musalık iş hayallerini gerçekleştirmek için bir fırsat bu Musa ! ::cheesy: musa'nın pireleri uçuyor şu an :D
Hayırli cumalar
Alıntı: MuratGokturk Nickli Üyeden Alıntı Aynen abi tam Musalık iş hayallerini gerçekleştirmek için bir fırsat bu Musa ! ::cheesy: hayatımın fırsatı ayağıma geldi daha yeni uyandım :S
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Tamam Musa planı hemen hazırla :mrgreen: gitti paracıklar celil abi yunanistana giderdik biz o parayla :D
Gitti paraciklar gitti :)
Alıntı: punisher Nickli Üyeden Alıntı gitti paracıklar celil abi yunanistana giderdik biz o parayla :D Sen hic biyere gidemezsin musa
Alıntı: punisher Nickli Üyeden Alıntı hayatımın fırsatı ayağıma geldi daha yeni uyandım :S Zenginin parasi....... Anladin onu musa
bayramda terk edilmiş kasaba gibi kalmış forum :D kavurma yiyosunuz dimi :D