Hosgeldin kardesim :) istanbul senle +1 nufus oldu :) :)
09.Ekim.2014
CELİL
Alıntı:
decimate Nickli Üyeden Alıntı
Abilerim ablalar çok sevgili buyuklerim miniklerim. An itibariyle Sağ salim Büyükçekmece ye gelmiş bulunmaktayım. Bayram yolculugum sona ermiştir.
Tekrar Hoş geldin o kadar yoldan sonra hala enerji doluydun maşallah geçmiş olsun nazar
09.Ekim.2014
fatih ekren
Alıntı:
Abilerim ablalar çok sevgili buyuklerim miniklerim. An itibariyle Sağ salim Büyükçekmece ye gelmiş bulunmaktayım. Bayram yolculugum sona ermiştir.
Hoşgeldin emir bursa havasi getirdim mi bana:mrgreen:
09.Ekim.2014
decimate
Alıntı:
fatih ekren Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldin emir bursa havasi getirdim mi bana:mrgreen:
abi bursanin havasi miste soz meclisten disari insanlari ne oyle ya herkes kamyoncu gibi araba kullaniyor :D
09.Ekim.2014
fatih ekren
Alıntı:
abi bursanin havasi miste soz meclisten disari insanlari ne oyle ya herkes kamyoncu gibi araba kullaniyor :D
EE kardeşim doğan şahin cenneti 5.000 TL ilk araca 15.000 TL harciyo adamlar bide şekil hep ayni sol kol camdan disari vücut kapiya yakin Ferrari kullaniyo mubarek:mrgreen::mrgreen:
09.Ekim.2014
Doğan BARLAK
Alıntı:
fatih ekren Nickli Üyeden Alıntı
EE kardeşim doğan şahin cenneti 5.000 TL ilk araca 15.000 TL harciyo adamlar bide şekil hep ayni sol kol camdan disari vücut kapiya yakin Ferrari kullaniyo mubarek:mrgreen::mrgreen:
Bursalı olduğuma utandım valla ama doğru söze ne denir:)
10.Ekim.2014
fatih ekren
Alıntı:
Doğan BARLAK Nickli Üyeden Alıntı
Bursalı olduğuma utandım valla ama doğru söze ne denir:)
Utanma doğan kardeşim bende dogma büyüme bursaliyim.:)bursaya her ziyarete geldiğimde hala trafikte karsilasiyorum bu arkadaslarla:mrgreen:
10.Ekim.2014
özgürr
Alıntı:
Karşim hoşgeldin :)
10.Ekim.2014
fatih ekren
Herkese iyi geceler arkadaşlar ben yatar yarin calisma var (çok kafiyeli oldu bea:))