Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın RR Ailesi. Yağmurlu bir güne hoşgeldik.
Günaydınlar RAPTOR RIDERS Ailesi hafta sonu geldi :D
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Günaydınlar RAPTOR RIDERS Ailesi hafta sonu geldi :D Geldi de sana hergün hafta sonu abi = ))) ben halaa çalışıyorum = ((
Herkese hayırlı sabahlar :) Alıntı: atillaharun Nickli Üyeden Alıntı Abilerim kardeslerim herkese gunaydin bu aralar ihmal ediyorum forumu farkindayim islerin yogunlugu gercekten can sikti ogle yemegi yiyemez olduk :( maruz gorun bu aralar beni telafi edicem acigi kapaticam... Bidaha olmasın yazıyoruz bunları tek tek :p
Çalisanlara da kolay gelsin benim gibi
Alıntı: Serkan Nickli Üyeden Alıntı Geldi de sana hergün hafta sonu abi = ))) ben halaa çalışıyorum = (( Alıntı: narkozcu34 Nickli Üyeden Alıntı Çalisanlara da kolay gelsin benim gibi Benim gibi emekli oluncaya kadar sizede iyi çalışmalar arkadaşlar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
herkese günaydın...
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Benim gibi emekli oluncaya kadar sizede iyi çalışmalar arkadaşlar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 6120 gün sonra emekiliğin tadını çıkarıcaz görürsek tabii = ))
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı Benim gibi emekli oluncaya kadar sizede iyi çalışmalar arkadaşlar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hahahah :cheesy:
Alıntı: Serkan Nickli Üyeden Alıntı 6120 gün sonra emekiliğin tadını çıkarıcaz görürsek tabii = )) Amanın oda ne òyle ben 34 yıl 8050 gün den emekli oldum seninki biraz zor :mrgreen: