Siz motorla gezin ben evde pazar pazar yazılı okuyayım
Hak mıdır ya Hu?
Zaten gözlerim şaşı görmeye başladı öğrencilerin kargacık kurgacık yazısı yüzünden çince mi öğrensem :soru?
Hayırlı akşamlar olsun cümleten
Yazdırılabilir Görünüm
Siz motorla gezin ben evde pazar pazar yazılı okuyayım
Hak mıdır ya Hu?
Zaten gözlerim şaşı görmeye başladı öğrencilerin kargacık kurgacık yazısı yüzünden çince mi öğrensem :soru?
Hayırlı akşamlar olsun cümleten
havalar düzelse de Eskişehir yapsak :)
İyi akşamlar millet :)
Bugün taşınma yükü sonlandı. Bizim çocuklar sağolsun can siper dün-bugün koşturdular. Allah hepsinden razı olsun. Raptor Riders a aile denmesinin esas sebebi bence biraz da bu; birbirinin yükünü sırtlanarak hayatı göğüsleyen insanların bileşkesi olması..
Bu mesaj bakkala ekmek almağa gönderildi.
Iyi geceler RR ailesi.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar herkese iyi akşamlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cümleten iyi geceler RR ailesi :)
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oda birşey mi benimkiler bazen cevap bile veriyorlar.Hatta bazen güzel fikirler bile çıkıyor [emoji23]
Aynen bide beyin reset atıyor gece uyumayınca, cache belleği temizliyor herhalde
Cumleten iyi geceler. Geldi yine bir pazartesi :(
Hayırlı geceler cümleten, işten çıktım eve gidiyordum yarım saat önce gaz telim koptu rolantiyi yükselttim sigara molası vere vere tın tın eve gitmeye çalışıyorum. Bundan sonra çanta takıcam debriyaj teli gaz teli ne varsa yedek atıcam içine :D geçenlerde de debriyaj teli kanser etmişti beni
havaları beklersen zor hazirana kadar pek değişeceğini sanmıyorum buraların özellikle geceleri :) benim daha kamp atma şansım olmadı buradakilerle ama duyduklarıma göre teçhizat sağlammış 8) ayrıca bildiğim bir kaç yer var yakınlarda ve eskişehir'e göre hava sıcaklığı 6-8 derece daha iyi oluyor :):)
İyi geceler arkadaşlar.....
İyi geceler millet