Ufuk baba sen bizi dinle ve 250 lik al, kısa bir sürede nasıl doğru bir karar verdiğini göreceksin, motora alışman en fazla 1 hafta sürecek ve bizden beter motorcu olacaksın gör ;)
Yazdırılabilir Görünüm
Ufuk baba sen bizi dinle ve 250 lik al, kısa bir sürede nasıl doğru bir karar verdiğini göreceksin, motora alışman en fazla 1 hafta sürecek ve bizden beter motorcu olacaksın gör ;)
Peki ustalar madem öyle diyorsunuz gözümüzü karartacağız artık, zaten boy 180 cm Kg 110 muhtemelen püsüklet diye bahsettiğiniz 100 CC bana saplanmış bibi bir görüntü verecektir yolda :-)
Bu durumda en iyisi sanırım RR 250 CC almak olacak.Vites konusunda endişelerim var ama madem öyle diyorsunuz OK dir karar verilmiştir :-)
Sağlıkla Kalın
Maalesef ekonomik sebeplerden ötürü 1.250 YTL ye DD 100 E almak zorunda kalıyorum.Hayırlısı artık bu arada Buraxdj arkadaşıma PM de attım ama cevap alamadım, esasen o kadar bakımdan sonra onun 100 lüğü almak isterdim.
Artık 250 lik veya ancak paramızın seneye yeteceği 300-350 lik özel birşey biraz bekleyecek.
Sağlıkla Kalın
Ufuk
Arkadaş hayırlısı olsun.
Ben 125 lik RR aldım..Benim de para ancak ona yetti..(1.250 peşin gerisini kredi kartına taksit yaptım) İlk kez vitesli kullanıyorum..1 hafta oldu..ilk gün bir devrildik :( frenlere ani asılma ,araba gibi durmuyor bu meret :) tecrübeli arkadaşların tavsiye ve deneyimlerini mutlaka okumalısın bence..
kazasız belasız inşallah
İşte benim parayla beraber diğer derdimde bu hocam, ben bu yaşa kadar araba bile kullanmadım, mutlaka düşerim mutlaka bişeyler olur yani vitesli alırsam.
O yüzden hız merakım da bulunmadığından (en azından şu aşamada) tın tın 40-50 ile seyredeceğim bir RR lazım bana.1 seneye kalmaz vücut , bünye kendiliğinden 250 liğe atlamak isteyecek zaten :-)
Ustaların yazdıklarını hepsini okuyorum, sağolsuınlar hepsi paylaşımcı.Herkesin tekerlekleri düz bassın arkadaşlar.
Sağlıkla Kalın
Ufuk
bende parası uygun diye aldım ama bin kere bir milyon kere pişman oldum ,parayı sokağa atarım diyosan al o zaman ne diyeyim ,"bir musibet bin nasihatten iyidir" derler
Tabi hocam suzukiye biniyi artıkın, begenirmi regalleriii :p
estf zabitim yahuuuu, ben öyle birimiyim sence ?ayıp sana.... biz neye biniyorduk ki şimdiye kadar
estf zabitim yahuuuu, ben öyle birimiyim sence ayıp sana biz neye biniyorduk ki şimdiye kadar