komisyon he vay uyanık nihahahaha
Yazdırılabilir Görünüm
komisyon he vay uyanık nihahahaha
eeee.. naapalım örtmenim.. bedava kız vermiyolar buralarda...
sevgili CASUA dostum...
arı gibi bütün çiçekleri gezmezsen, hangi çiçeğin poleni senini için uygun bilemezsin ki, her çiçeğe konmam hemen özünü içip bitirmen anlamına gelmez. kadınları tanıyamazsan senin için hangisi uygun bilemezsin. onları tanımak için onları yaşaman gerekir, onlar gibi düşünmen gerekir, yöntemleri var bilmen gerekir.
siz anladığım kadarı ile karşınızdaki insandan çok şey istiyorsunuz? bu bir politika ve yönetim işidir, önemli olan bir siyaset geliştirmektir. bunu başarabiliyormusun başaramıyormusun mesele budur.
hando sen nasıl bir adamsın hayuuu nerden öğreniyon bunları ,bir kadın olarak söyleyecek bişey kalmıyo bize ,helal sana fallaaaaaaa ...süpersin süpeeerrrrrrrrrAlıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
hayatınızda hep olmayanı düşünür ve istersiniz, ve onun mücadelesini verirsiniz...
azca güzel kadınlar (bir hanım için çirkin kelimesi asla kullanılmaz) daha güzel kadınlardan daha zekiidir. çünkü kendilerine olan ilgi ve alakanın az olmasını daha çok sorgularlar. güzel kadınlar ise bunu asla düşünmezler çünkü bunu bizzat yaşarlar.
hiçbir kadın erkekler için süslenip giyinmez, diğer kadınları alt etmek için giyinip süslenir.
bütün kadılar kendi aralarında rekabet ederler. erkeklerle hiçbir alıp veremedikleri yoktur. ( bir erkeği elde etmek iki yumurta pişirmekten daha kolaydır.
kadınlar şüpheci, iyi bir senarist, komplo teorici ve kıskançtırlar.
bir kadının eşi ancak 4. sıradadır; oğlu, babası, erkek kardeşi ve kocası.
kadınlar erkekleri çocuğa benzetirler.
kadınların büyük bir kısmı parayı yönetip sahip olmak istemezler. ( para ve güç, babasında ve kocasında olsun ister)
kadınlar fark edilmek, ilgilenilmek ve iltifat edilmek isterler. (bunları yapamıyorsanız ee çüş yani)
kadınlar pek gerçeklerle yüzleşmek istemezler, (yüzleşincede erkeklerden daha dirayetli ve dayanıklı olurlar)
şimdilik bu kadar........
Bir sürü şey yazmıştım sayfa yenilenmesi sırasında silindi. Kahretsin öff... :(
Özet geçmem gerekirse:
Birden fazla çiçeğe konup tat almak, onları tanımak uğruna kısa duraklamalar yapmak, onların gerçek kişiliğinin ne kadarını bize gösterecektir? Günümüzde çoğu bayanın/erkeğin karşısındakine güvenmediği için içten pazarlıklı olarak ilişkide rol aldığı gerçeğini yadsımazsak tabii.
Şöyle de diyebiliriz. Diyelim ki 9 -10 (belki abartıyorum, ciddi beraberliğiniz oldu). 1. ilişkiniz bir şekilde bitti ve kafanızda bir kadın/erkek tipi oluştu. Buna göre tabii eksilerini daha çok göz önüne alarak (çünkü o yönler acıtmıştır) 2. birini seçersiniz. Bu da bir şekilde biter 3,4,5 derken 10-12 tane kadın/erkek tipini kafanızda genellersiniz(Bunu düşünürken bile ortaya çıkan karakteristik özelliklerin ne kadar kafa karıştırıcı olduğunu anlatamam.) En son başlayacağınız ilişki için belirlediğiniz en nihai - istenilen - tipe uygun birini buldunuz. Peki zaman içinde bunun ne gibi eksileri çıkacak diye paranoyak olup kafayı yemeyecek misiniz?
Bence bu kadar çok karakter analizi yapmaktansa belli başlı özellikler çevresinde size uyan birini bulup içinizdeki enerjiyi hazır ortalığa dağıtmamışken olabildiğince bu ilişkinize pozitif anlamda yansıtarak güzellikler peşinde koşmak, maksimum tatları beraberce yaşamak, her iki taraf için de hayatı zorluklarına rağmen eğlenceli ve katlanabilir kılmak daha iyi olmaz mı?
Tabii burada enayi konumuna düşmek de var. Ama kendinizden ne kadar çok verirseniz, insanların iç yüzünü daha iyi anlayabiliyorsunuz. Bu durum sizin 15.de değil de belki 4. veya 5.de turnayı gözünden vurmanızı sağlayacaktır.
Sevgi sonuçta karşılık beklemeden yapılan fedakarlık değil midir? 8)
Okan abicim, Samsun'a tabii gelirim, ama sen önce şu komisyondan haber ver :) Hazırlıksız yakalanıp da eli boş dönmek olmaz...
Kadınların algoritmasını çözmek biz zavallı erkeklerin harcı değildir! Bugün ak dediğine yarın kara diyebilir kadınlar ve bunun için de haklı sebepleri vardır! Aslında özgür olmak isterler ama bir yandan da korumacı bir eş de isterler. Ama kantarın topuzunu her ne yönde olursa olsun kaçırırsan ondan da sıkılırlar! O yüzden farklı tipleri denemek, görmek lazımdır bence... Ama ne kadar farklı tip kadın tanırsan tanı her zaman yepyeni bir model vardır! Bundan kaçışın yoktur, sadece birtakım klişelerin peşinden koşar-onları yerine getirirsin eşininin yüzünü güldürebilmek için. Ha bu sadece kadınlar için de geçerli değildir aslında. Her insan özeldir, tektir, eşi benzeri yoktur! İşte bu yüzden ister kadın ol ister erkek, bu özelliğin farkında olman lazımdır ki bu farkındalık senin İDEAL EŞ şablonunun hiçbir şey olmadığını anlatır sana.
YA ARKADAŞLAR SAYFALARA DÖNÜP BİR BAKIN,OKUYUN YAZADIKLARINIZI; KADINLARDAN KÖTÜ BİR YARATIK YOKMUŞ MEĞERSE ....
ACABA ERKEKLERDE HİÇ Mİ KUSUR YOK MERAK ETTİM ....
ANNELERİNİZ, KIZKARDEŞLERİNİZ,TEYZELERİNİZ,HALALARINIZ,BİRER KADIN VE KADINLAR YETİŞTİRİR ERKEKLERİDE ,SİZLERİDE YETİŞTİREN ,TERBİYE VEREN BİR KADINDIR UNUTMAYIN BENİM ANNEM FARKLIDIR DERSENİZ DİĞER ERKEKLERİN ANALARINI KÖTÜLEMİŞ OLURSUNUZ....YANİ BEĞENDİĞİNİZ ERKEK KARAKTERİNİ ,BEĞENMEDİĞİNİZ KADIN KARAKTERİ OLUŞTURUYOR...
daha önce yazdım kadın ve erkeklerin kimyası farklı ,elbette ki ayrılıklar olacak ,bize görede siz anlaşılmaz ve huzursuzsunuz ....ama bu kadar düşmanlığınız hoş değil, bu düşmanlık mayalanır ve çoğalır bu yüzden düşmanca duygularınız dahada yoğunlaşır....
Aman İnci hocam! Eğer bu mesajı benim yazdığıma istinaden yazdıysanız ben kendimi hiç ifade edememişim demektir -ki bu durum en hafif ifadeyle beni üzer. Ben de tam olarak sizin söylediğinizi ifade etmeye çalışmıştım! Her insan eşsizdir, kadın erkek olarak sınıflamak doğru olmaz. Bu yüzden de ideal eş diye bişey yoktur. Ancak önünüze bir aday çıkar, siz de o adayın sahip olduğu özelliklerle hayattan beklentilerinizi karşılaştırırsınız! Bu işin kadını erkeği yoktur!
Moon'um, bu işin kadını erkeği yoktur deyince mesajın bana nedense GÜRBÜZ bir çağrışım yaptı.
Yazdıklarını ben de tam anlayamadım galiba keh keh :):):)