30 tane gol yediniz, hala konuşuyosunuz yaa... admin, bunlarda ar diye bir şey yok abi.Alıntı:
sancezz Nickli Üyeden Alıntı
Banla gitsin abi, banla gitsin. Zaten sahada da hiçbir varlık göstermediler, yalandan yediler 1 saatimizi.
(:
Yazdırılabilir Görünüm
30 tane gol yediniz, hala konuşuyosunuz yaa... admin, bunlarda ar diye bir şey yok abi.Alıntı:
sancezz Nickli Üyeden Alıntı
Banla gitsin abi, banla gitsin. Zaten sahada da hiçbir varlık göstermediler, yalandan yediler 1 saatimizi.
(:
YAA BIRAKIN DAHA 30 TAMAMLAYAMADINIZ 29 DOKULDUNUZ ARADAKI SAYI 8 FARK YANI OLAY SU BENDEN GOL YEDINIZZZZZZZZZZ HA HA HAYTTT BI DAHAKI HAFDTADA EN AZ 5 CEKERIM ONA GORE BENIM BULUNDUGUM TAKIMI SECIN REZIL OLMAYINN SAYGILARLA SANCEZZ :P :P :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :cheesy: :cheesy:
Sançez senin gibi genç arkadaşları sahalarda tekrar görmek isteriz...Ama vezir spor bana çok uzak gelin şu olayı idealtepe tarafında E 5 üzerinde güzel halı sahalar var.Böyle devam edelim...Ne dersiniz uyarmı size...
arkadaşlar vezir spor hiç değilse köprünün hemen çıkışında avrupa yakasından gelenlerde oluyor.. daha ötelere götürmeyin sahayı vezir spor iyidi yahu..
Bence de vezirspor iyidir yaaa.. Köprü çıkışı hemen.. Küçükçekmeceden gelen arkadaşlar var! İdealtepe falan onları bozabilir!
Sancez geçen akşam maç çıkışı da uyarmaya çalıştım! Evden bakkala gitmiyosun abicim (gerçi öle bile olsa kabul edilemez ya neyse) Altunizade'den karşıya geçicen ve evinin yerini de hatırlamıyorum ama oraya kadar gidiceksin! Kafanda kaskın niye yok abi?? İşaret ettim "boşveeer" der gibi bi hareket yaptın! Haddimi aşıyosam kusura bakma ama bu şekilde çok şık duruyosun motorun üstünde kabul ediyorum ama bize senin yakışıklılığın allah göstermesin hastane yatağında veya musalla taşında lazım değil!! Gözünü seveyim öle gezme abicim şu boktan şehirde!! Bomboş yolda bile kasksız motora oturmak tehlikeli, İstanbul'un psikopatları arasında zaten pamuk ipliğine bağlı hayatını bu kadar ucuza satma!! Bu mevzuları çoktan aşmış olmalıydık bence ama uyarmadan edemedim.. Başlıkla de alakasız ama herkesten özür dilerim!
Özürlük bir durum yok abicim. Açık ve net!!! Sançez kardeşim, seni çok seviyoruz ama kasksız geleceksen bir daha maça gelme!!!!!
yer olarak vezir spor iyi arkadaslar tam merkezi ve orta noktada sahasıda güzel seyirciler icin izlemek icinde guzel yer değişmeyecek.
Ben sadece bir öneri yaptım.Bende motor olmadığı için yol bir hayli uzun oldu o gece o maksatlı böyle bir oneri yaptım.
moochld abım haklısın abım saol uyardın guzel bırsey benı dusunmen ama olay farklı bugun yalovadaydım aksam ustu selcuk geldı dedı sana yorum yaptım kasksız oldugun ıcın bızı dınle tabıkı de asla sızı kıaracak kendımı buyuk gorucek degılım haklısınız hersey ıcın saolun olay su maca gelırken kaskımın ıpı baglantı yerınden koptu yolda gıderken ucup duruyor onu tutmak ıcın sureklı ugrasıp daha tehlıkelı bı durum dıkkatımı dagılacagına kaskımı takamadım daha dıkkatlı gıttım aynen dedıklerıne katılıyorum gercekten pamuk ıplıgıne baglı gıdıyoruz :| :| :| :| :oops:Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Sancezzim bizi kırmamak için değil, kendin için kaskını tak kardeşim. Bu arada kaskındaki arızayı bilmiyodum, ordayken söleseydin bi çaresine bakmaya çalışırdık! ;)