350 km yol yaptım yeni lastiklerimle ve yorumumu yazıyorum.
dahaaaaaaaa ne duruyorsunuz mutlaka ama mutlakaaaaaaaa değiştirin çok memnunummmmmmmmmm
Yazdırılabilir Görünüm
350 km yol yaptım yeni lastiklerimle ve yorumumu yazıyorum.
dahaaaaaaaa ne duruyorsunuz mutlaka ama mutlakaaaaaaaa değiştirin çok memnunummmmmmmmmm
ya kino kardeş sakallar süper ya eh artık seneye emekli olunca bende bırakçam ya suratın kaşınınca nasıl oluyor kaşıması
veya karınca falan girerse valla işin zor araki bulasın
yaşar komutanım abim
sakallarda tek sorun ilk bir hafta 10 gün kaşınıyor sonra kaşıntı geciyor yani ilk zamanlar biraz sert olduğu için batar o sıralar bol bol yıkayacaksın sabunla ve kremliyeceksin çabuk atlatıyorsun ondan sonra istersen devamlı 3 numara kestir (kirli sakal hesabı ) veya uzat
( bu arada ben SSK dan emekli olalı 3 sene oldu sizinki daha uzundur tabii )
ne kadar çok yıkar temiz tutarsan o kadar çabuk uzuyorlar
yazın bile mesela sakal faydalıdır güneş yanıklarından korur sıcak havalardan korur yeterki gerdanına değmesin öyle karınca falan girebilir mi abicim
lastik almak isteyenler işte size michelin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nasıl ama tam michelin inin canlısı :lol:
allah esirgesin
http://upload7.postimage.org/340440/Michelin.jpg
Sakal değil de bıyık bırakmayı çok isterdim.
Ben senin yerine bırakırım devrem :D
Hehehe, topsakal hoca :D Lakin parlak oldun şimdi yaw.Alıntı:
Sedat Nickli Üyeden Alıntı
napalım Emrah'ım. bizde işler birgün öyle bir gün böyle. :D
Arkadaslar bu gün lastik ve zincirimi değiştirmek için buz motora gittim ön arka metzeller le d.ı.d. marka japon zincir aldım lastikler 225 ytl zincirde 160 ytl tuttu.Zincirin daha da ucuzu wardı ama ben bunu tercih ettim (en iyi marka olması nedeniyle) toplam 385 ytl tuttu yani bunuda taksit yapmalarını rica ettim bana 5 ay için 15 ytl fiyat farkı uyguladılar ve sonunda 400 ytl yi 5 e böldüler.Kesinlikle buz motoru tavsiye ederim çok güzel ilgilendiler.Bence fiyatlarda iyi.lastiklerimi taktılar balans ayarlarını yaptılar zincirimi taktılar.birde üstüne bir güzel sohbet ettik arkadasla.Oda pazar günü gurubuyla geziye gitmiş resimlerini gösterdi bizleride davet etti.İnanın ben çok memnun kaldım.Dönüşte motorun yol tutuşu frenajı çekişi inanın bana herşeyi geğişti diyebilirim.Orjinal lastiklere ne olur fazla güvenmeyin ve imkanınız warsa en kısa sürede onları değiştirin bence.Herkese kazasız belasız zevkli sürüşler diliyorum :)
bütün kış şikayetçi olduğum lastiklerim havaların ısınmasıyla kabiliyetini artırdı....sorun zaten yol tutuşdaydı.. şimdi ısınma erken olduğundan gayet memnunum...biraz daha eskimesi için beklemenin en doğrusu olacağı kanaatine vardım...en azından kışa kadar idare ederiz..
Arkdaşlar az önce Buz Motor'la konuştum... Metzeller ön lastik kalmamış ellerinde. "Öne Pirelli, arkaya Metzeller takalım. Zaten Metzeller'in ön ve arka lastik desenleri de birbirinden farklıydı" dediler... Ay sonunda gelecekmiş galiba lastik ama ben beklemek istemiyorum. Sizce öne Pirelli, arkaya Metzeller taktırmanın herhangi bir sakıncası olur mu??
Fikri olanlar acil olarak paylaşırsa çok sevinirim!