herşey harikaydı.
Kino baba Selçuk dikeceğim demişti ama ben senin için dogum günü hediyesi olarak bir tane daha diktim.
ilk diktiğim ağaç değildi ama en önemlisiydi.TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.SİZLERİ SEVİYORUM
Yazdırılabilir Görünüm
herşey harikaydı.
Kino baba Selçuk dikeceğim demişti ama ben senin için dogum günü hediyesi olarak bir tane daha diktim.
ilk diktiğim ağaç değildi ama en önemlisiydi.TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.SİZLERİ SEVİYORUM
yatarak tedavi oluyor eve çıkardım ve benden başka başında duracak kimsemiz yoktu ..yoksa çok isterdim .. üzgünüm... şimdi resimlere bakıyorum çok keyifli ve verimli geçmiş..gönlüm sizinleydi ..aklım kaldı...
arkadaşlar hepinizi ebrik ediyorum çok hayırlı bi iş yaptınız hepınizden allah razı olsun
elinize kolunuza sağlık ... çok güzel olmuş...
YUH BEA!!! dün amma yorulmuşum akşam yatağa düştüm resmen
uzun zaman sonra ilk defa 10,30 da yattım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
hepinizi tebrik ederim...hem hayırlı bir iş hem güzel bir gezi..
Gezi benim için ızdırap verse de harikaydı. Gezi öncesi yaptığım maçta sakatlanmıştım omzumdan.
Dün geziden sonra hastaneye gittim. Sağ omuz bağlarımın bir kısmı kopmuş. Kol askıya alındı, 3 hafta askıda kalacakmış.
En az üç hafta motor da yok yani :(
yapma yaaw geçmiş olsun dostum :(:(:(
ama 3 hafta motora pinmezsen motor paslanır, yürüyen aksam kireç tutar, kulunç olur. ama kardeşin yanında merak etme sen :p ben her hafta gelir motorunu alır gezdiririm kardeşim. kardeşler bugünler içindir değilmi ama...
(çok vefalı gördüm kendimi... 8)))