Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: BULL Nickli Üyeden Alıntı arkadaş dışarıdaki havaya bak çıldırmamak elde değil :x hafta sonu şakır şakır hafta içi şıkır şıkır :? abi ne oldu avartardaki guzulara :cry:
Alıntı: cenkerdemir Nickli Üyeden Alıntı http://www.sms-groups.com/nedir.html 2 kontüre tüm üyelere sms atma İyi fikir.8)
Alıntı: BULL Nickli Üyeden Alıntı arkadaş dışarıdaki havaya bak çıldırmamak elde değil :x hafta sonu şakır şakır hafta içi şıkır şıkır :? Valla kardeşim katılıyorum sana bu adaletmi yavvvvv.
Alıntı: cenkerdemir Nickli Üyeden Alıntı abi ne oldu avartardaki guzulara :cry: resimdekilerde bunlardı zaten... istanbulda hangi kebapçıda harbi kuzu eti varki zaten :p:p:p
Alıntı: BULL Nickli Üyeden Alıntı resimdekilerde bunlardı zaten... istanbulda hangi kebapçıda harbi kuzu eti varki zaten :p:p:p :):):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):)
Alıntı: BULL Nickli Üyeden Alıntı resimdekilerde bunlardı zaten... istanbulda hangi kebapçıda harbi kuzu eti varki zaten :p:p:p bilmem ben dılarda yiyemediğim için 8)
Alıntı: BULL Nickli Üyeden Alıntı resimdekilerde bunlardı zaten... istanbulda hangi kebapçıda harbi kuzu eti varki zaten :p:p:p bilmem ben dışarda yiyemediğim için 8)
selçuk abi köfteyi ne zamana erteliyorsunuz ? iznik gezisi.
Alıntı: cenkerdemir Nickli Üyeden Alıntı selçuk abi köfteyi ne zamana erteliyorsunuz ? iznik gezisi. Bir-iki gün öncesinden duyururuz
Alıntı: carvalho Nickli Üyeden Alıntı Bir-iki gün öncesinden duyururuz tamam abi sağol. :cheesy: