Evet Yaşar haklısın. Ben şunu anlamıyorum. Birçok motosiklet sitesine üye olabilirsin ama sadece bir tanesi ağır basar ve o site için önem arzeden etkinliklere de katılmak zorundasın çünkü ev sahibi konumundasın. Yazmışlar o gün şurda şu İstanbul da bu gezi var, Marmaris de Marmok var. Ben bilmiyormuyum Ankara dan yok süperevacıların Çamlıdere gezisi var, EMOK cuların Işık Dağı gezisi var ........... gibi demeyi. Neden biz Samsun dan Mersin den Ankara dan geliyoruz. Aynı motosiklete bindiğimiz arkadaşlarla bir olmak, yazıştığımız sitelerde 1. sırayı alması ve dostluk arkadaşlık özlemi ile yüzyüze görüşmek azmiyle toplantı gününü iple çekmeyi. Bence tercihlerimde 1. sırayı alan grup daha değerlidir. Organizasyonu yapılmış bir gezinin sayfasına başka bir gezinin reklamını yapar gibi afişe etmek bence çok ayıp. Önceki Mudanya Trilye için de öyle oldu, pişmiş aşa su katıldı. Gelmeyecek olanlar gelmesin ama önce geleceğim deyip de sonra dan bir takım bahanelerle vaz geçmek gelmek için heveslenen arkadaşların da ateşini düşürüyor. Gelmeyeceksen o konu ile ilgili etliye sütlüye karışma. Aidikurt her konuya yazana ödül de vermiyor ayrıca.Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı