REİS doğru söylüyor (O KADAR) istanbulun yeşil alanlarında güneşlenmek skotırcıların tarzı (O KADAR) çapırlar macerayı sever piknik sepetinden karınca ayıklamak çapırların tarzı değil.Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
REİS doğru söylüyor (O KADAR) istanbulun yeşil alanlarında güneşlenmek skotırcıların tarzı (O KADAR) çapırlar macerayı sever piknik sepetinden karınca ayıklamak çapırların tarzı değil.Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
regaladministratorum supermegaadminim alperim..
benim kız arkadaşım haftasonu izin işini halletmiş. ben artçımla beraber geliyorum...
10 motor ve 13 kişi olduk dostlar...
YAW ARKADAŞLAR BEN KARDEŞİMLE GELİYORUM AMA BENİM KUZEN YALVARIYOR RESMEN ABİ BENİDE ALIN DİYE. OĞLUM BENİM MOTOR 2 KİŞİLİK DİYORUM ANLAMIYOR. YARIN YAZARIM TOPİĞE ÇIKARSA SENİ ALACAK BİR ARTÇI GELİRSİN DEDİM. BENZİNE ORTAK OLMA KAYDIYLA BENİM KUZENİ ARTÇI ALABİLECEK OLAN VARMI ARKASINA
Alper-Aidikurt merak ediyordun ..........+1 kim diye, kendisi de dayanamadı yazdı, Müslüm Baba. Sen daha önce sordun cevap yazamadım konuyu kaçırdım kusurumuza bakmazsın artık.
ooo müslüm baba bizim için gelmen bir şereftir çok sevindim valla uzun zman oldu görüşmeyeli.
speedy martı sütü getirsin...ahanda buraya yazıyorum gelmezsem ne olayım siz karar verin...
şimdi speedy ile msn de görüştüm.speedy yumurtaların kendisi tarafından ödeneceğini belirtti.sanırım süpriz yapacaktı ama olsun.ee kadim dostum sırf benim için 10 tane kırarsın artık.
alerji oluncaya kadar yiyeceğim :cheesy:
Zıkkım ye cozi, doymuyosun yawww, nası yapçazzz? Kafayı yedirttin bana !Sen 10 tane yımırta ye de , Kapıdağı'na kadar kaşınnn !
sen beni geç regal raptoru düşün sen muck :mrgreen:Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
kapıdağ ı gezisi için ilk yola çıkacak olan benim galiba yarın saat 9 da yollardayım.
rastgele amigo..Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
hayvanı terli bırakma.sende terli terli su içme..
adios...