:cry: biz gelemiyoruzzz :cry:
Yazdırılabilir Görünüm
:cry: biz gelemiyoruzzz :cry:
bu sefer de biz tatile gidiyoruzzz yine şehir dışına katılamadık bir dahakine umarımm :(Alıntı:
ness Nickli Üyeden Alıntı
canı haftalık toplantıya gidermiyiz acepAlıntı:
polat Nickli Üyeden Alıntı
Sanki ıssız bir yerde düelloya devet sezinledim şshitsiz olmaz bu işlerAlıntı:
kaldera Nickli Üyeden Alıntı
aksu abi haklısın ama başka yerde yazdığım gibi motorumda bir arıza vardı ve gideremediğim için cesaret edemedim yola cıkmaya. ama şimdi sorun çözüldü inşallah yalovada görüşürüz.Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
doğru diyorsun da bizim camiadan şahit bulma imkanım zor olacak..Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
sevgili arkadaşım ben bir bakıma yalovalı sayılırım..orada çok yerlerimiz var.
hemen her hafta sonu oradayım zaten.günü birlikde olsa gidip geliyorum.
benim festivale gelmem zor gibi.. yalovada biraz işlerim var.
eğer hando için sorun olmayacaksa onu bizim çiftliğe gömecektim.. :P
Festival yalovanın içinde yarım saatliğinede olsa uğramanızı tercih ederiz.Bi yüzyüze tanışmak isteriz sonra şahit bulmak kolay
yalovaya kadar gelipte bizlerle tanışmadan dönmek olmaz 8)
oradaki sıkıntı şu..
geçen senede aynı durum oldu çünkü..
oraya 25-30 motor geldik, ama görmemiz gereken kişileri kalabalıktan göremedik,bulamadık..sonra birbirimizin fotolarını görünce üzüldük sendemi buradaydın diye.
fırsatım olursa gelmeye çalışırım diyelim.
Cuma akşamı yola çıkmayı planlıyorum. Güzergahım: Karaköy'den 18:30-19:00 sularında çıkış - Sirkeci'den arabalıyla Harem - Harem'den E-5 marifetiyle Eskihisar - Tekrar bir arabalı vapur seansıyla Topçular - oradan da artık Zipidi bi yer gösterir; oraya varış...
Bu güzergah üzerinde bana katılabilecek kişiler veya benim onlara katılmamı bekleyebilecek gruplar arıyorum! İlgilenenler, dörtyüzkırkdörtsekisbinsekizyüzseksensekizden bana ulaşamazlar! O nedenle mesaj falan atsınlar özelden, arasınlar konuşalım tanışalım :P