Sağol OkanAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Okullar tatil oldu ya çocuklar geldi o yüzden hanım gelemiyor, bende sevinerek yalnız geliyorum. Ortalığı yıkacağız bu sefer, spedy gonzalez de geldimi kesin kovuluruz Eskişehir den.
Yazdırılabilir Görünüm
Sağol OkanAlıntı:
Okullar tatil oldu ya çocuklar geldi o yüzden hanım gelemiyor, bende sevinerek yalnız geliyorum. Ortalığı yıkacağız bu sefer, spedy gonzalez de geldimi kesin kovuluruz Eskişehir den.
ehehehehheee...valla banada ölle geliyo.....Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Yav şaka maka beni de yavaş yavaş heyecan basıyor... Ben iki deste iskambil kaadı getiricem. Belki king, ohel, batak, 51 ekibi kurarız... Günler uzun, sohbetle süper gider...
Gitmez tabii ne öyle çingene çadırı gibi. Her bulduğunu takmışşsın, motor ne yapsın garibim elinden geldiği kadar gitmeye çalışıyordur, sen semerini hafiflet bak nasıl küheylan oluyor. 140 km. nin şahidi müslüm baba dır sorabilirsin o artçılı 135 giderken ben yanından öyle bir geçtim ki rüzgarımdan nerdeyse motoru deviriyordu.Alıntı:
vışşşşşşşşş.....ben gidemiyom yavvvvv..... :(
Sen gitme zaten geeeeellllllllllll Okanım hemşerim geeeellllllllllllll
Tamam çok güzel olur. Aslında ben çadırı getirmesemde olur nasıl olsa sabaha kadar sohbet muhabbet. Yatmaya vakit mi kalacak. Kapıdağ da sahneyi motorlarla basanlar bu sefer basacak yer bulamayıp göle girmeye kalkarlar, sen kağıt, tavla, okey ne varsa getir yoksa bunları kimse duruduramaz.Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Motoru 130-140 yapmıyanlar için bir topik açıp anlatırım sonra şimdilik yapmayın zaten bizim motorları geçecek regal olmasın :mrgreen: :mrgreen:
Mehmet Aksu benim nos tüpleri boşalmış, senden biraz alabilirmiyim :mrgreen: :mrgreen:
hadi beaaaaa.....müslüm baba salladın ahan nşimçik....nossssss...hhuahahaaauhauhaa....
HEH HEEEEEE
Amma masraflısın ha. Benim yatak tek kişilik üfleyerek şişiriyorum, pompaya para mı vereceğim. Ama şimdi hanımı getirirsem çift kişilik yatakla geleceğim üfle üfle şişmez, onun için getirmiyorum hanımı. Ya arkadaşlar Müslüm ün şişme yatağa hayrınıza 50 şer nefes üfleseniz şişer, yoksa benim gelmemi bekler. Olmadı tüpgazla şişirin ben geldiğimde gece çadıra bir kibrit, kurtulursunuz babaların birinden. :D
Cumartesi sabah 9 da kızı bindireceğim otobüse Afyon a oğlan da akşam 23 de kendisi gidecek binecek Muğla ya.
Alper merak etme Cumartesi sabah 10 da yola çıkarım 12 de Eskişehirdeyim, nede olsa benim Regal 140 km. hızı geçiyor, Okan ın motor mu sandınız. Lunatic Ahmet de sabah 5 de çıkarsa öğlen 13 de olur orada.[/quote]
Yok Abi ya o kadar da değil. 12:59'u kesin geçmem Eskişehirdeyim. :P . daha karar vermedim Cmtsi sabah mı Cuma'mı diye. Bakayım işleri yarın bigün bitirirsem Cuma izin alıp çıkarım. Yoksa Cmstesi...
arkadaşlar
ben 30 dakikaya Mersin den yola cıkıyorum ( araba ile ) önce Ankara yarın da bakacaz duruma oradan Eskişehir inşallah .
haydin görüşürüz orada ..
Yolun açık olsun Kino baba kazasız belasız inşallah
Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
+10000000
Hayırlı yolculuk abi.
yolun açık olsun es es te görüşmek üzere
yaşar baba.. perşembe akşamı ordayı .. beklerim....çay kaave ayran şarap şurup limonata çakmaklara gaz.....annadın sen onu....Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Cumartesi Kozyatağı Carrefourdan Saat:6:30 buluşulucaktır.Ve Saat tam 7:00 hareket edilecektir.Kesinlikle bekleme yapılmayacaktır.Lütfen saatlere uyun !!!!!!!!!!!!!
Cumartesi Günü Gelicek olan gurubun lideri CARVALHO 'dur.Bilgileri aşağıdadır herhangibir sıkıntı yada merak ettiğiniz herşey için kendisine cepten ulaşabilirsiniz.İstiyenler benim cebimide not etsin aidikurt: 05327374526 banada ulaşabilirsiniz.
Nick:carvalho
Ad:Selçuk
Soyad:Tanrıverdi
Cep Telefonu:0533 573 11 37
Sadece hatırlatma amaçlı.Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
şşşş adminim alperim yaz kara listeye +1 öğretmenimle beraber
gelmeyen topcu olsun top olsun top .....:D
İzin işini hallettin yani yürübe Deniz kimgeçer seni
Kino baba, Okan topragım, vardınız mı Eskişehir'e... Olay yerinden ilk görüntüleri alsak sizden sıcak sıcak...
Vay be, 1 senede sanal ortamda kurulan dostluklar ve nihayetinde bir araya gelme... Şaka maka yaptığımız çok büyük iş. İşte motorcu ruhu, işte Regal kardeşliği...
Gaza gelmem mi :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ben su an Ankara dayım kısmetse yarın eskisehirde olacam
Okan da yola cıktı eskisehire doğru kısmetse aksamüstü Eskisehir de olacak
haydiyin arkadaslar ESKISEHIR'e
geliyom Eskişehir bekle beni...
Saat 12.04 Kino Baba Ankara da. Çocukları gezdirecek ve akşam buluşacağız yarın da Eskişehir e geçecek.
Okan şimdi yolda, Samsun dan çıkalı 1 saat olmuş Havza daymış. Direk Eskişehir e geliyor.
Ara ara haberleri sunarım, sayın dinleyiciler.
Sagol Aksu ağabey...
Cumartesi buluşacağımız arkadaşlar için minik bir hatırlatma: Depolarımız tam dolu olsun... Kaliteli benzin için Bostancı Shell'i tavsiye ederim. Kapıdağ dönüşü Bursa yolunda grup olarak benzin aldık, motorlar yokuş aşağı 100'ü zor gördü. Normalden 60-70 km önce de depo bitti zaten...
Carrefour'dan hep beraber çıkacağız. Eğer sayımız fazla olacaksa, Arabalı vapur çıkışı, Yalova'da alt gruplara ayrılırız...
Kaldı iki gün... Yarın, şafak doğan güneş diyecez...
Gideceğimiz yerde cep telefonları çekiyormu, bilen varmı.
Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
BEN HARİÇÇÇÇÇÇÇÇ ! :evil: :evil: :evil:
E BOŞUNA SPPEDY DEMEZLER BANA ! :D :D :D
Avea çekmiyor baba, Türkcell kısmen, Telsimi de bilemiyorum..
Desenize tamamen özgür ve bizbize olucaz :cheesy: :cheesy: :cheesy: :oops:
Kapıdağda telefon çekmediği için çok zorlandık biliyorsunuz, ama bizde zaten doğayla baş başa olmak istemiyoruz mu al sana doğa, ama ben her ihtimale karşı uydu teşkilatınıda getireyim :roll:
yok henüz halletmedim..Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
ama cadırımı falan gidip aldımm ...
Akşam izin kağıdı dolduracağım imzalamazsa müdür bey ,
ertesi gün gitmicem, arıyacaklar tabi nerdesin diye bende çırçır oldum dicem :cheesy:
Heeeh Heeeeeeeeeeeheheheheheh süper inşallah bu forumu okumuyorlardır :lol: :lol:
aslında firewall dan cıkıyorum isteseler okuyabilirler tabi....
okur da ve herkez çırçır oldum derse o zaman kötü olur heralde ... :D
Sen merak etme eskişehirde gerçekten cırtcırt olacaksın heh heeeeeAlıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
Okan Eskişehir'e varmak üzereymiş. Son aldığım habere göre Emrah mangalı hazırlamış, 1 saat sonra ziyafete başlayacaklarmış :cheesy: :P
Afiyet bal şeker olsun. Cumartesi bizi ancak bir deve doyurur... G-E-L-İ-Y-O-R-U-Z :!: :!: :cheesy:
okan lokmaya vuruyor aradaşlar afiyet olsun OKAN..
kısmetse yarın öğlen yanındayız
EMRAH komutanım cok yorulacaksın lütfen şimdiden duymaya başladım.. sen bizlere herdaim lazımsın
Bu arada Ankara da Aksu dostumla buluştuk iyice kaynattık bizleri de cok mahcup ediyor ne yapacaz bilemiyorum
karsılaşınca sanki 30 yıllık dostlar buluşmuş gibi duygulara sahip olduk.
işte anraka Aksu dostumla olan resimlerimiz. Ankaradan
http://upload8.postimage.org/941919/001.jpghttp://upload8.postimage.org/941937/002.jpghttp://upload8.postimage.org/941963/003.jpg
Geccee geliyorsun dimiii?
yawww bu unutkan çocuk beni hala aramadı lannnnn gecceeee arasana beni tamammı 7,30 geliyorsunuz demi ağaç etmeyin beni valla 7,35 basarım marşaaa
dostlar biz(ben,yaşar abi,inci,vecdi,kubilay,deniz)22 haziran sabahı saat 0800 de yola çıkıyoruz.eskişehirde görüşmek üzere.kimsenin tekerine taş değmesin.gülerek gidelim gülerek dönelim.
heyecanlandım yawwwwwwwwww
sipidi kardeşimle yalovada sizleri karşılıyor olacağız...hayde artık cumartesi olsun yavvvv
unutmadan adminim alperimde bizle geliyor yaww