Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı
Herkese Selamlar,
Dün ehliyet başvurum için son olarak kalan belgemi tamamlamak için evden çıktım.Sağlık Raporu için bir özel Hastane ye gittim.Doktor ile görüşmemizde voy ve kilomu sordu.Ardından vücut kitle endeks imi hesaplayıp sonucun 33 den fazla çıkması yüzünden sağlık raporu veremeyeceğini,öncelikle uyku apnesi testi yaptırmam ve oradan alınacak sonucun ardından bana bu raporu yazacağını söyledi.Uyku apnesinin en zayıfından en şişmanına kadar görülebileceğini,bana yardımcı olmasını söyleyip rica ettim.Zira bu raporu almak için en erken 15-20 gün evvelinden randevu almak lazım.Ardından bir gece Hastane de yatış yapılacak.Sonra raporun çıkması yine 15 gün.Yani bunu ne yapabilecek ne de bekleyebilecek vaktim vardı.Rica etmeme rağmen raporu yazmadı.Yazmadığı gibi bir de diklenip terslenince bende film koptu.Asla kimseyi kıramayan bir adam olan ben orada fena arıza çıkardım.Hemen geri vites yapıp özür dilediler.Ama benim kafa bir kere sigortaları attırmıştı.Bunca zamandır hayal edip beklediğim bir şeyin bir anda olmayıp elimden gitmesi beni çok gerdi.Neyse sakinleşip paramı iade aldıktan sonra bugün başka bir özel Hastane ye gittim.Raporu almam 2 dakika dahi sürmedi.Gözlerimi kapatıp harfleri okutturdu ve denge kontrolü yaptı.Beden gücüm hakkında ki sorusuna ise "Taşı sıksam moleküllerini çıkarır,atomlarına ayırırım" cevabıyla gülüşmeye başladık ve o arada raporu da elinden resmen çekip aldım.Ne olur ne olmaz."Ben işimi garantiye alayım.Bakarsın son anda vazgeçer" korkusu yani.
Raporu da Kursa teslim etmemle birlikte tüm formalite bitti.Vitesli Motor kullanmayı da öğretip sınava hazırlayacaklar beni.23 Mart ta direksiyon sınavı var.Sınavın ardından 1-15 güne kadar da ehliyet gelir.Yani tahminimden çok daha evvel,15 Nisan gibi ehliyetim elimde olmuş olacak inşallah.Bu yüzden çok mutluyum gerçekten.