Buradan Gezi-Etkinlik Birimi yetkililerine sesleniyorum:cheesy: Kış ayları için toplu taşıma şartlarına uygun,bizim sayımızı ve gürültümüzü kaldırabilecek,fiyatları makul mekan bulmanızı talep ediyorum değerli klübümüz adına 8):Rockn Roll::cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Buradan Gezi-Etkinlik Birimi yetkililerine sesleniyorum:cheesy: Kış ayları için toplu taşıma şartlarına uygun,bizim sayımızı ve gürültümüzü kaldırabilecek,fiyatları makul mekan bulmanızı talep ediyorum değerli klübümüz adına 8):Rockn Roll::cheesy:
Oyle bi mekan bulmayi bize niye birakiyorsun anlayamadim kardes ?? Herkes baksin bence gezi etkinlik diyorsun farkindaysan mekan arama motoru degiliz yani dimi :) herkes bisi soylesin degerlendirilsin mtg yi bulmamiz da omer sayesinde sansa bala gordude ogrendik o mekani yoksa oyle bi toplanti yeride olmucakti
Arkadaslar skinti edilecek bir şey yok malum kış ayı herkes motora binemez herkes makul birseyler düşünsün bu konuda bir fikir birliğiyle işi cozelim. Ya Yeni mekan bulucaz orta noktada ya da böyle toplantı ertelicez benim kanaatim yeni bir yer bulmakta
Arkadaşlar ben mtg deyim gelmek isteyen olursa.
Ali UNvERDİ
2 gündür daha yeni bu saatte girebiliyorum foruma. bu hafta çalışma saatlerim hep full. akşam 10'da çıkacağım. önceden yazamadığım için kusura bakmayın.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...cded6db593.jpg
Sisli ve soğuk bir sabahtan Günaydın
Tapatalk üzerinden gönderildi 😎
Günaydın millet hava yağmasına rağmen motorla geldim kopamıyorym karayelimden :)
günaydınnnn cumanın habercisi güzel perşembeden :)
Otobüsle normalde 35 dk da gittiğim yol tam 2 saat sürdü zorla ehliyetsiz motor kullanmaya teşvik ediyorlar adamı☺☺☺
Tapatalk üzerinden gönderildi 😎
Arkadaşlar Herkese Günaydınlar :)