hehehe olacak o kadar acemilik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
modum Okanım hayırlı yolculuklar...
en yakın zamanda gene gel
baklavayla gel sarmayla, şöbiyetle gel 8) 8) 8)
Yazdırılabilir Görünüm
hehehe olacak o kadar acemilik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
modum Okanım hayırlı yolculuklar...
en yakın zamanda gene gel
baklavayla gel sarmayla, şöbiyetle gel 8) 8) 8)
Alıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
Sende erken gel :)
Bu arada inci hoca bi sürpriz yapar sarmalarla dolmalarla gelir diye düşündüm ama ıhh ıhh yanlı düşünmüşüm :)
Neyse bir dahaki sefere :P
umarım geceniz burada bahsettiğinizden de güzel geçmiştir.çümkü anlatmak değil yaşamak lazım derler her zaman.. :D
güzel bi buluşma oldu okan kardeşime güzel bi kortej yapabilmişizdir umarım
gene gelin okan kardeş oya yenge 8)
okan bey ve lady oya'yı havaalanına bıraktıktan sonra yeni kışlık mekanı umarım beğenmişsinizdir
artık bilardo turnuvası düzenleyebiliriz sanırım :mrgreen:
dün akşam için herkese teşekkürler herşey çok güzeldi sağolun 8)
alper ben beğendim kendi adıma konuşmak gerekirse...sanki bize ait bir yermiş gibi,ama çok erken saatte bitirmişler çay-kahve servisini hep böylemi olacak acaba?
:?
ozan ; anlattım ya çok yoğundum diye yaaaaaaaaaaaaaaa :?: :?: :?: :? ...yapıcaz tamam ALLA ALLA :mrgreen:
dün gece yine unutulmazlarımın arasına bir olay daha eklendi....
müthiş bi buluşmaydı... hasret giderdik...
binbeşyüz motor.. bimilyon kalbi sıcacık arkadaş...herşey çok güzeldi.....
hele havaalanı korteji.....hayatımın en güzel dakikalarından birisiydi.....
katılan katılamayan bütün camiamıza ve arkadaşlarıma binlerce teşekkürler ediyorum.....
inci ablam çocuk kimse yok diye saat 10:30 da kapatıcakdı zatem dükkanı ben telefon açtım ona röne parkdan dedim yeri görmeye gelcez bekle dedimAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
çocuk ondan bekledi bizim bişiler içeceğimizi bende düşünmemiştim ondan problem oldu yoksa çay kahve olayında problem yaşamayız yer bizim yaw dert etme sen hele bide sahibiyle tanışırsınız tamamen bize bırakır dükkanı hehehehe :mrgreen:
okancım seni ve yengemizi mutlu edebildiysek ne mutlu bize 8)
Mekan çok güzel. bende yetkilerle konuştum. extradan müzik aleti getirip çalabilirmiyiz diye ( aramızda ses sanatçılarıda var .onlar kendilerini bilir.) içerde izin yok ama dışarda olabilir denildi.hava durumunuda göz önüne alırsak artık ilkbahara doğru olabilir belki
-----------------
Çok Gizli Not: o kadar gizli o kadar gizli ki yazmayacağım . anlayın o kadar gizli yanii..hadi yazayım bari . Hocam size şarkı söyledip , videoya alıp , you tube gönderip , göndermemek için rüşvetin adını koymanın planlarını yapıyorum ( artık yaprak sarmamı olur, dolma mı pazarlığa tabii )
Yaws Deli Çerkes abim sen heralde mekanları yanlış anladın.Rönepark için konuşmuyoruz.Sen havaalanından sonra ayrıldığın için incirlide gittiğimiz mekanı görmedin.Biz orası için konuşuyorduk.Alıntı:
Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
Ama İnci Hoca ile ilgili planlarını her yerde gerçekleştirmene yardımcı olurum o ayrı :P
ewet mekan gayet güzeldi bencede
kış sezonunu orada geçirebiliriz yeme içme pilarda müzik herşey var
taa ne ossun???