İçinede basarız soğanı yeterki gönüller bir olsun. Kuzu da döner, sohbette. [emoji869]
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Birlikte olduktan sonra kuru ekmeğe de razı oluruz [emoji4]
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji1605][emoji1605][emoji1605][emoji1605]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...89d8584154.jpg
Evet Başkanım.Sonunda beklediğimiz haber de geldi çok şükür.Bu yıl için çok iddialılar.Türkiyenin en büyük,en kapsamlı ve en güzel festivali olacağı konusunda çok iddialılar.Buradan direkt Ankara ya geçeriz.Gönül sizleri burada da ağırlamak ister ama sizleri de anlıyor ve anlayış gösteriyoruz 8) Ankara da buluşup kaynaşırız.Konuşacak çok konumuz var.Başınızı şişireceğim.Artık o kadarına katlanırsınız inşallah :soru? Gerçi Erkan Hocam ve Ömer Hocamın getireceği kuzuları yerken muhabbete ne kadar vakit buluruz onu bilemem elbet :cheesy:
Evvvet, bu üç oldu. İkisi belli, biri süpriz olucak inşallah :Rockn Roll:
Eray hocam, gel sen şu kuzu sevdasından vaz geç. Bak önümüzde löp löp götürücekler bizim ruhumuz bile duymiycak [emoji23]
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ömer Hocam diyet üzerine bir şarkı yok.Olsa onu da dinlerdim.Bütün şarkılar yeme içme üzerine.Suç bende değil yani.Çağ tüketim çağı olmuş :)
Çok beklersiniz :cheesy: O kuzu o kampa gelecek arkadaş ben onu bunu bilmem :x Şaka maka iş hakikaten fena kuzuya sardı.Ağanın eli tutulmazmış.Bizim ağa da Başkan olmuyor mu ? Bu durumda kuzu ihalesi Celil Başkana kalacak gibi :cheesy:
Cemil anlaşılan bize su bile vermeyecekler.Giderken erzak alıp da gidelim bari yoksa aç kalacağız anlaşılan :cheesy: