Deniz hoşgeldin, sende aramızdasın,merak etme listeye eklendin.Alıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Deniz hoşgeldin, sende aramızdasın,merak etme listeye eklendin.Alıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
gel kardeşim yav kahvaltı dediğimiz geyik muhabbeti istiyen kahvaltı eder istiyen etmez istiyen eder gelir maksat hep birlikte bir arada bulup muhabbet etmek ama illada gelemem diyorsan saat 11:30 beşiktaş stadının önunde ol yolda gecerken bize katılırsın yoldaAlıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
anadolu yaksından gelıcek olan arkdslar la 9.30 da carafour da bulusuyoruz ozamn cok daha iyi olur :cheesy: kesinleşti değil mi bu olay?
emrac kardeşim tabiki kesinleşti ama regalraptor.net tayfasının ana buluşma yeri dolmabahce polis almazsa besiktaş stadı onü biz earlyridersla birlikte yapılacak kahvaltıya 10:00 dolmabahçeden hareket edip ordan katılıcaz bilgine.Bu kesinleşmiş olan son karardır.
arkadaşlar ben saat 11,30 da fuar alanında olmak zorundayım
bazı biletsiz dostlarımıza bilet vericem onun için sizlerle fuar alanında görüşürüz :)
sizin gelişinizi seyrederim :cheesy:
orda görüşmek üzere
ya kardeşim zaten fuar 12:00 acılacak bizde 12:00 orda olucaz o zaman verirsin biletleride üzme biziAlıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
Bol miktarda resim bekliyoruz İstanbul tayfası. Dikkatli gidin gelin.
tessekurler aıdıkurt artık gıtsek yaa 8)
arkadaşlar o gun kalabalık olacağız büyük ihtimalle herkesin ehliyeti ve techizatı tam olsun bazı kem gözlere batabiliriz
ya bide eşlerini getircek varmı bizim hanım tutturdu bende gelecem diye
Komutanım hava guzel olursa ben esimi de getirecegim yok serin olursa gelmeyecek,ki zaten ben uygun fiyatta kaliteli urun bulursam kıyafet almayı dusunuyorum o yuzden de esimide goturmek istiyorum sonra bu ne bicim renk falan demesin :cheesy: