hamur kıvamı çok önemli dostum.. lastik markası diil...mesela ön sert arka yumuşak olabilir veya tam terside olabilir.. bu da lastiğin deişik zamanlarda deişik yol tutuşu anlamına gelir .. bence arkayıda prelli yaparsan sorun kalmaz...
Yazdırılabilir Görünüm
hamur kıvamı çok önemli dostum.. lastik markası diil...mesela ön sert arka yumuşak olabilir veya tam terside olabilir.. bu da lastiğin deişik zamanlarda deişik yol tutuşu anlamına gelir .. bence arkayıda prelli yaparsan sorun kalmaz...
Hah abi sölemeyi unuttuğum bişeyi hatırlatmış oldun! Pirelli'nin de arka teki yokmuş!! Buyur burdan yak!Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
vışşşşşşş.... ne şanslı adamsın beaa....ne diim .. al o zaman ....bizde senle dalga geçeriss.....huhahaha...
Eyvallah!! :) Ben en iyisi bekliyim, baksana daha en baştan makara malzemesi olmaya doğru yol alıyorum... Öteki bayileri araştırmaya başladım, naapıyım...
Sirkeci'de uygun fiyata Metzeller satıldığını hatırlıyorum ama mesajı kim yazmıştı bulamadım...
İlker miydi acaba???
Yok abi Metzeller sattığını bildiğim iki üç yerle irtibat kurdum... Aydın Motor'u diyosun sanırım sen Sirkeci'de.. Herkeste aynı problem, kimsede yok lastik... Hatta Pirelli'de de aynı problem olduğunu söylediler.. İki markanın ithalatçısı da aynıymış, öle dediler.. Kısmet, artık beklicez!
nerrrdesin devremmm... şimdi gördüm valla...Alıntı:
Sedat Nickli Üyeden Alıntı