Ekle ekle bakalım sende ne cevherler var adminim :P
Yazdırılabilir Görünüm
Ekle ekle bakalım sende ne cevherler var adminim :P
yaaa ama esas olay buradan sonraki uzun yoldaydı keşke orada da resim çekebilme imkanımız olsaydı :d gerçi dursak zor kalkardık ama neyse :D
herkes bu geçidi normal su zannedecek halbuki resmen çamurdu ya... aslında benim en çok ağlanacak halimize güldüğümüze ve o geçitten çıktıktan sonra yasinin motoruna öyle melül melül bakışı ve abi gitti ya motor demesi beni iyice kopardı ya.
....
Valla komtanım onu bunu bilmem, ben o tünelden geçmeseydim ilk olarak kimse geçmezdi bence, herkesin kafasında ne kadar derin sorusu vardı, türk evladıyızya 3 saniye düşünüp ya istiklal ya çamur diyip tapa gaz yaptım, sağ bacak ıslandı ama yaldır yaldır geçtim orayı ilk olarak nihahahaha :P
walla tayfun abi sen deli 1 ben deli2 geçtik sudan bi senle benim resmimiz yok :D biz geçtikten sonra yemez sesleri geliyordu arkadan ama 5 dk sonra herkes endro tadında yemeye başladı :D
Sorma yaw en çokta resmimiz yok ona üzüldüm iyi, ama en çok yasinime güldüm ben, en son kaldığında suya melül melül bakıyordu ve bi ara yemez ben geçmem dedi ama baktı tek kaldı, ya ALLAH diyip daldı suya, bide son kez çamurlu motoruna bakıp "gitti motor" dediya herkesin bittiği an o andır işte :P
Siz kafa bulun benle benim içim gitti valla, yuruyerek kendim geçsem bu kadar uzulmezdim, agzına s.... motorun:)
Hehehehe ula yasin küldürme beni, demek yolda giderken yağmur yağmaya başlasa motora brandayı orda örtüp otobosla gidicen eve :P 5 milyona ayna gibin yapıyolar yıkamacılar, para toplayalım sitede, herkes 10 kuruş versin bakim hadi yasinin motürü yıkatcas :p :p :p