gel kardeşim gel kimse kovmaz baktık uğraşamıyoz biz döneriz sen kalırsın!!!!!! keh keh :lol: :lol:
Yazdırılabilir Görünüm
gel kardeşim gel kimse kovmaz baktık uğraşamıyoz biz döneriz sen kalırsın!!!!!! keh keh :lol: :lol:
alayınız geleceenis kardeşim... alla allaa yaa.. bi daha ne zaman böyle bi fırsat bulacass....
yaşar baba çek şu gençlerin kulaklarını.. :scared: hiç dinnemiyolar senin sözünü yavv...
valla ben bi kaçgünde önceden gidecem .. haberiniz olsun yanii.. erken gelenin canı sıkılmass...kurarıs bi çadır ser sefil yatar kalkarıs.. bu işin özüde bu diilmi zaten.... :wink:
haaa şööle yavvv. germeyelim internet ağlarımızı :mrgreen:
23-24 haziranı yazacak tüm motor camiası - diyecekki yav bu RR ciler harbi delikanlı çıktı toplaştılar fethettiler eskişehiri...
var mı bundan öte bi keyif be dostlar.. :cheesy:
Yaw bi de cidden şaka diil , 25 gündür biniyorum , bişiler öreniyim diye motordan inmiyorum ,virajlar , değişik apexler, hava ve yol şartlarını çöziyim diye heryere gidiyorum. Boşuna demedim , biri beni durdursun diye...
Hatta choppel ve doğan inanmadı .
Bu gidişle Musa'nın Özü'nü göreceğiz herhalde... Zaten kim gider taaa Datça'ya :twisted: :twisted: :twisted:
sevgili adminim gelecek olanların listesini söyle tepede bir yerde yapsan da devamlı görsek sende güncelleme yapsan arada bir nasıl olur yani anket soruları gibi bir yerde
GEL 23 HAZIRAN GELL
teskere günü sayar gibi olduk yaa
budur işte RR kardeşliği.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Hatta artık kesinleştirsek de beni daha fazla strese sokmasak
Tarih kesin yav. 23-24 Haziran...
tarih tamamdır gomtanım.. ben o haftaya ödeme bile vermiyom valla .. kafamın rahat olması lazım...oynaşmayın kardeşiim tarih işleriynen....tarihi deiştiremessiniss.....(tarihhhh tekerrürden ibarettir ...) :oops: olmadı ama tarihle ilgili başka önemli bi laf bilmiyom... :?Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Evet evet iyi yazdın okanım. tarih süper. planlar tamam. Kino babamızın dediği gibi valla şafak sayıyom.