Evet arkadaşlar yarın büyük gün allahın izniyle gidip gelicez ve çok güzzel zamanlar geçiricez.
Yarın herkes saat 8:30 kozyatağı carrefourda olacakmış gibi ayarlasın kendini çünkü saat en geç 9:00 yola çıkıcaz ve bekleme yapılmayacak.
Yazdırılabilir Görünüm
Evet arkadaşlar yarın büyük gün allahın izniyle gidip gelicez ve çok güzzel zamanlar geçiricez.
Yarın herkes saat 8:30 kozyatağı carrefourda olacakmış gibi ayarlasın kendini çünkü saat en geç 9:00 yola çıkıcaz ve bekleme yapılmayacak.
Fotograf makinelerini bugünden şarj edin :)
Allah'ın izniyle kazasız belasız keyifli bir gezi olur umarım.
Fotolar telsizler benzinler full gönüller bir olsun 8.30 ordayız allah nasib ederse
benim butun hazırlıklar tamam telsizleride sarja koydum yenikoylu hocam yolda baya bir geyik yaparız telsizlerle
Eveeeet 1 saat kadar önce döndüm motohobiden ve sanırım hazırım!! Kameranın pili de şarjda, depomu da doldurdum! Bir de sürprizim var sizlere, yarın sabah görürsünüz :) 8:30'da aç geliyoduk dimi? Doktora gider gibi ehehehehehe!!!
ac gel baba speedy bizi doyuracak :)
İnşallah!!! :) Aç gelen benim, ona göre... Sonra "biz böle olacağını bilemedik" falan gibi bahaneler kabul etmiyorum :roll:Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Herkese iyi geceler arkadaşlar!! Yarın sabah görüşmek üzere!
speedye kadar ölürüm ben bi aparatif yapsam olmazmı adminim
yap babam yap
güle güle gidin.tekerinize taş değmesin.
pazar gecesi resimleride bekliyoruz :)