gecee kardeş ilkere bi büyük, eski olmayan rakıyı gönderiyosun. listede her türlü alicengizi sağlıyo ... :D :D
brek brek işlem tamam. :P :evil: :P
Yazdırılabilir Görünüm
gecee kardeş ilkere bi büyük, eski olmayan rakıyı gönderiyosun. listede her türlü alicengizi sağlıyo ... :D :D
brek brek işlem tamam. :P :evil: :P
oooo ismailim damardan girdin bak şimdi. ama satmam kimseyi bir büyüğe be (bir kasaya büyüğe belki olabilir zannımca :D :cheesy: :evil: :lol: :oops: )
gecee kardeşim duydun gerekli olanı. yalnız rakıları gönderirken hele haberdar et ki ilker kardeşim tek başına bi kasa içmek zorunda kalmasın :cheesy: :cheesy:
ya arkadaşlar orası tosya valla rakı makı muhabbetinde görürlerse adamı gererler gibime geliyo dikkatli olmak lazım
İsmailim listeden çıksada kadrodan çıkamaz mecbur gelecek tosyaya tabi sende öle o nedemek öle kesinleşmedi filan sabah 5te mahalleyi yıkarız haberin ola
kubilay baba valla gelmek için her türlü seferberliği yapıyorum. gelişmeler gelmemden yana . azimle mücadeleye devam. :cry: :cry:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Valla sizi bilmem de benim aile efradı orada olacak... Ben vişne suyuna devamm. Tabi masa altından :evil: :evil:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Yapma komtanım ya Tosyalılarda bilirki R vitamininin vucuda çok yararı vardır insanlar belirli dönemlerde(akşamdaaaaaaaaan akşama) iç organlarını alkole yatırırlarki pas tutmasın işlevi devam etsinAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Harbiden düz mantık diye buna derim ben işte....helal be kubilayım.... :cheesy:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
okan senin bu gün hiç müşterin yok galiba :? :? baksana, postlarını okumak için ben yetişemiyorum :evil: :evil: