Gel kardeşim istediğin yerde şey ederizAlıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Gel kardeşim istediğin yerde şey ederizAlıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
yok be Seda işin şakası ama intikamımı almış değilim henuz o ayri konu, yaktiniz olm beni Mehmet usta ve Doğan ikilisi üstüne bir de Tayfun kız sesiyle katışınca telefon konuşmasına doğal olarak Öznur biraz işkillendi, onun haricinde ben biliyorum yapacagimi...
Ben seni aricam abi, biz direkt gümbet e gidiyoruz orda bir yerde buluşuruz artikin hafta içi
Ok kardeşim beklerimtelefonunuzu
SEDA kardeş ! Bırak bu dansözleri ! Ben Çınarcık ları da , Yeşilköy'leri de biliyorum ve geri adım atmam !
Doğan'ı da Cemcem'İ de severim ama olma ki kardeşim ! Ayıp diil mi? Bakın bana, mülayim ve gayet masum bir hayat yaşıyorum !
Hem bende yanlış olmaz , neyse o , yok U ymuş, Ü ymüş yok !
Yapmayın ama böle şeylerr..... :wink:
Speedy, peki bunu sen istedin Meltem'le bir konussam iyi olacak sanirim ne dersin?
ben bu olayın sonunu hiç hayırlı görmüyorum ama du bakalım :D
Ne meltemi cem ya spidiyle eskişehire gelen bayanın adı Betül değilmiydi
Abi ortalığı çok karıştırmayın valla sakatlık çıkıcak lan!! Hüüyoooop!! Kendinize gelin :D :D :D
Ama sanırım ben devam edebilirim! Herkesin başı yanar, bana bişeycikler olmaz!!
Geçen Doğan'ı gördüm yanında esmer bi ablayla!! Pek samimiydiler!
Ertesi gün Cem'i gördüm motorla.. Artçısı vardı, yan yana durduk ışıklarda! Aaaa bi baktım ben bu artçıyı tanımıyorum!! Yeni artçın hayırlı olsun dedim gazladım...
Zipidi'yi gördüm haftasonu Çınarcık Kale Club'da... Bardan 3 bira alıyodu! "Ne iş abi?" dedim... Sorma yaaa hatunlar pişti oldu, 5 dakka biriyle 10 dakka ötekiyle takılıyorum, aman çaktırma dedi beni Meltem'in yanına gönderdi az muhabbet et de vakit kazandır bana diye...
Ondan sonra Kubilay abiye uğradım bi çay içiyim diye... Aaa bi baktım odasında biri var "samimi" bir toplantı havası vardı, rahatsız etmedim çıktım gittim...
Sonraaaaa... Hah! Evet! Admin Alper'i gördüm orduevinde! First lady yok mu dedim, "Yok bu second lady" çaktırma dedi, ortamdan hemen uzaklaştım kan kokusu kesif bir hal aldığı için...
Sonra MotoJunior Mehmet abime bi uğradım benim çocuğa bi bakılsın diye.. Dükkanın kapı kitli! Burhan usta da önünde oturuyodu dükkanın! Yahu nerde Mehmet abi dedim... Valla Serratım bi telefon geldi, atladı motora koptu gitti Kaşıbeyaz'a, sanırım randevusu vardı! Süslendi püslendi falan dedi.. Abooo dedim, başka bişey diyemedim!!
Gördüğünüz gibi hepiniz takiptesiniz!! Ayağınızı denk alın!! :D :D :D :D
Abicim sen hiç çalışmıyonmu iş güç yok herhalde bol bol gezdiğine göre ama öle heryerde açık verme yakarsın bizi
Yok abi ben hem çalışıyorum hem takip ediyorum!! Ama hayırlısıyla bu akşam tatilime de çıkıyorum! Bir hafta rahatsınız, sonra tekrar nefesimi ensenizde hissedeceksiniz!!! nihuhhahahahahaaaa!! (Moonchild gülüşü)