Toplam 6 Eklenti bulunuyor.
Bu gün El yapımı sissy bar için sabah saat 9:00 dan 16:00'a kadar sanayide vakit geçirdim. Tasarımını planlarken, ustamda bulunan mevcut çıkma parça arayışımız sonucunda yanılmıyorsam Ybr'nin çanta demirini kesip biçip motora entegre etme çalışmamıza başladık. Ve şu aşamaya kadar geldik. Eklenti 2312Eklenti 2314
Ardından geri yaslanmalarda yatmayı engelemek için sele bağlantısına ek yapıp 2 demirle sissy bar'a kaynak yapıp sabitledik. Döşemeciden sonrada motosiklet şu hale döndü.
Eklenti 2315Eklenti 2313
Son olarak bayrak ve flama için masa başında kullanılan bayrak demirlerinden iki tane ayarladım. Ve çanta demirlerine delik açarak, somon ve vida ile çıkarılıp takılabilir hale getirdik, demirler biraz kısada olsa da çok sağlam oldu. Bayrakların demire geçirilen kısımları çok bol olduğu için sabit dururken biraz kötü duruyor ama hareket halinde iken çok kaliteli gözüküyor.
Eklenti 2317 Eklenti 2318
Not: Sissy bar'ın argo bir kelime olduğunu biliyorum ancak, Motosiklet camiasında kabul görmüş bir kelime, artçı sırt,bel dayama demiri veya koltuğu demek zor geliyor.