merakla bekliyoruz....
Yazdırılabilir Görünüm
merakla bekliyoruz....
Merhabalar RAPTOR RIDERS Ailesi İyi Haftalar nazar:cheesy:
Sanada iyi haftalar celil kaptan :D
nasıl istanbul havaları??? hafta sonu aldınız temiz havayı tabi haftaya güzel başlamışsınız gördüğüm kadarı ile...
yorgunluk... :?
Bugün herkesin günü zor geçti anlaşılan kimsanin sesi çıkamadı :(
günaydınla başlıyosunuz..günaydınla devam ediyosunuz:p :mrgreen: :p :mrgreen:
Doktorum valla sabah mesaiden bi 10-15 dakika önce masaya oturuyorum; foruma göz atıyorum; "Günaydınlarreptırraydırs :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar" ımı yazıyorum; ondan sonra mesai başlıyo ve bu aralar kafamı pek kaldıramıyorum.
Yoksa ne onlaynım eksik ne de geyiğim. :p :p
http://www.zaytung.com/images/sonyxz_balik.jpg
Tuttuğu balığın şarkı söylediğini fark eden balıkçı Dursun B. önce bir şok yaşadı, daha sonra telefondan gelen “alo, alo, alo” sesleri ile tuttuğu balığın midesinde bir cep telefonu olduğunu anladı.
“Sabah erkenden geldim, oltamı kurdum, hemen yakaladım bu uşağı. Bir baktım düttürü düttürü düttürü diye sesler geliyor, allah dedim, balık bize bi’ şey anlatmaya çalışıyor!” diye olayı kısaca özetleyen Dursun B. hemen balığın midesindeki telefonu çıkardı.
Telefonun uzun zamandır Türkiye’de beklenen Xperia Z olması ise Dursun B’yi twitter’da TT yaptı. Hemen kendine bir twitter hesabı açan ve kısa zamanda internet fenomeni olan balıkçı yeni telefonu için“biraz balık kokuyor ama taş gibi çalışıyor, yakında bir Facebook hesabı da açacağım”dedi. Bu ilginç olaydan sonra İstanbul kıyılarında telefon avı başladı.
geyik başladı :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: dedim ama başlıkta bu kadar kişi var ama cevap veren yok
http://a1304.hizliresim.com/18/1/lptmd.jpg
Geldik geldik acele etme :D önce kontrol edip sonra geyiğe start veriyoruz :D:D:D
GÜNAYDIN RR AİLESİ..
Günaydın sevgili aile keyifler nasıl? Devamı da gün içinde gelir inşallah :mrgreen:
Bu arada Celil Abi benim nick' i emre olarak değiştirebilir miyiz? Bu işlemi sen yapabiliyordun galiba.
bu durumda xperia z uzun şarj ömürlü ve su geçirmez bir telefon mu oluyor yani :D
http://www.zaytung.com/images/vodafoneptt.jpg
Geçtiğimiz Pazar günü ihbar üzerine Karaköy’de izbe bir mekana baskın yapan kolluk kuvvetleri, 24 yaşındaki H.A. ve mafya kılığına girmiş iki arkadaşını suçüstü yakaladı. H.A. ve arkadaşları 1 Nisan’da geleneksel eşek şakalarına bir yenisini daha eklemek için Karaköy’de toplandılar. H.A. kendisine kaçırılmış süsü vererek ailesini fidye için aratınca olayın gerçek yönü ortaya çıktı.
H.A.:“Valla benim için bu tarz şeyler bir alışkanlık, bir hobi.”
Sorguda sürekli masum olduğunu söyleyen H.A. sözlerine şöyle devam etti. “Valla benim için bu tarz şeyler bir alışkanlık, bir hobi. Yoksa hep paraya ihtiyacım olduğundan değil. Çok şükür işimde gücümde bir insanım. 150 TL için bunları yapmam. Ben böyle şakalar hazırlamayı seviyorum. Bir nevi yönetmenlik içgüdüsü. Yanlış anlaşılmasın lütfen.”
Sorgu sonrasında hakkında şikayet olmadığı için H.A. evine dönerken, H.A.’nın babasına telefonla ulaştık.
“Bu küçüklüğünde de böyleydi”
İhbarı yapan H.A.’nın babası: “Bu küçüklüğünde de böyleydi. Hiç unutmam ilk 1 Nisan şakasını 2. sınıftayken yaptı, az kaldı öğretmenini hastanelik ediyordu. O zamandan beri de hiç ara vermedi. Her 1 Nisan’da böyle yaratıcı, böyle gerçekçi şakalar yapmaya devam etti. Şimdi de bu çıktı ortaya.” dedi. Bir basın mensubundan gelen “Peki bu sefer şaka yaptığını nerden anladınız?” sorusu üzerine baba şöyle cevap verdi.
“Valla telefonla arayan arkadaşını sesinden tanıdım. Ha dedim kaynımın oğlu Osman. Onu da alet etmiş. Akıllansın diye ihbar ettik. Yoksa para istese vermez miyiz. Gece demeyiz, hafta sonu demeyiz Cep Nakit Kart’la anında göndeririz. Ama bunun derdi başka, illa bi’ madrabazlık yapacak.”
Cep Nakit Kart’tan haberi olmayan H.A. bu duruma bozulduğunu, artık bu tarz şakalar yapmak için mazeretinin kalmadığını baba ile yaptığımız görüşmeye telekonferans ile katılarak iletti.
selam millet nasılsınız:cheesy:
nasıl olalım yaa bütün gün rapor tuttum sabahtan beri tuttuğum rapor sayısı 50 yi geçti artık gece rüyamda ne görürüm bilinmez :D
Engin senin ne rüya göreceğini tahmin edememde ben bu akşam saat 7 gibi yatağa girip sabah 7:00 e kadar ne rüya göreceğimi tahmin ediyorum :oky::oky::+1::srch:
14 Şubat Resmi Olmayan Sonuçları Gelmeye Başladı: Alınan Prezervatif Sayısı 27.300, Açılan Prezervatif Sayısı 86
http://www.zaytung.com/fotos/14_subat_2013.jpg
Tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de 14 Şubat Sevgililer Günü kutlamaları bütün coşkusuyla devam ederken, il bazında resmi olmayan ilk sonuçlar da haber merkezlerine ulaşmaya başladı. Yapılan ilk değerlendirmelere göre ayrılık, kapris, cimrilik, müzmin saplık, boş ev bulamama ve bilinçsiz peluş ayı kullanımı gibi etkenler yüzünden katılım önceki yıllara göre düşük geçerken, kesin tablonun bu gece yarısından itibaren netleşmesi bekleniyor.Vatandaşlık görevi
Türkiye, bir Sevgililer Günü’nde daha vatandaşlık görevini yerine getirmek için market ve eczanelere akın etti. Doğu illerinde sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan prezervatif alım sürecinde heyecanla beklenen ilk sonuçlar ajanslara ulaşmaya başlarken, yapılan ilk değerlendirmeler katılımın beklenenden düşük olduğuna ilişkin oldu. Açılan/Alınan prezervatif sayısı oranının önümüzdeki saatlerde yükselmesi umut edilirken, iller bazında basına yansıyan resmi olmayan ilk sonuçlar şöyle:
İstanbul: Kutlamaların en coşkulu şehri olan İstanbul’da Sevgililer Günü tam bir şölen halinde geçiyor. Özellikle Beyoğlu ve Beşiktaş’ta adeta nefesler tutulmuş durumda. Bu iki ilçede alınan toplam prezervatif sayısı 1800, şu ana kadar açılan prezervatif sayısı ise henüz 14, ancak mesai bitimi ve akşam yemeğinin ardından sayının hızla yükselmesi bekleniyor. İstanbul'da merkez ilçeler bu yıl da bekleneni vermiş gibi görünürken henüz Avcılar, Büyükçekmece ve Zeytinburnu gibi önemli bölgelerden net bir sonuç ulaşmadı.
Ankara: Alınan prezervatif sayısı: 2200, Açılan prezervatif sayısı: 8. Bugüne dek çeşitli seçimlerde elektrik kesintilerinin sık yaşandığı Ankara’da bu gece de kesinti yaşanması halinde sonuçlarda ciddi bir artış bekleniyor. Saat 21.30'da Cumhurbaşkanlığı tarafından verilecek 14 Şubat resepsiyonunun eşsiz gerçekleştirileceğinin ilan edilmesi Başkent’te sonuçları olumsuz etkileyebilecek bir unsur olarak dikkat çekiyor.
İzmir: Çöpten çıkan torba torba prezervatif 14 Şubat’a bir miktar gölge düşürürken, şu ana dek alınan 700 kutunun 13 tanesi açılmış durumda. Her şeye rağmen uzmanlar, bu yıl da İzmir'in bekleneni vereceği konusunda iyimserler.
Edirne: Sınır kapısında hazırlanan perdeler ardında prezervatiflerini kullanan gurbetçi vatandaşlar, çevreden gelen tepkilere aldırış etmediler. Açılan prezervatif sayısı: 17
Konya: Mükerrer prezervatif kullanım ihbarları üzerine İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti…
Kars: Sınırdan kaçak olarak geçmeye çalışan prezervatif yüklü bir kamyon, güvenlik güçleri tarafından durduruldu. Tutuklanarak savcılığa sevkedilen kamyon sahibi Muhittin Erciş'in, savcılıkta alınan ifadesinde "Satıcı değil, kullanıcıyım" sözleri dikkat çekti. Kamyondan çıkan 200 koli prezervatife polis tarafından el koyulurken şoför sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi.
Çankırı: “Sevgililer Günü”nün geleneksel olarak “En azından imam nikahı kıydırmışlar günü” olarak kutlandığı Çankırı’da katılım, geçen yılların çok altında kaldı. Alınan prezervatif sayısı: 95, açılan prezervatif sayısı: 1 (ondan da balon yapıldı)
Eskişehir: Öğrenci kenti olması sebebiyle bugüne dek Sevgililer Günü’nün kalesi olarak da anılan kentte şu ana dek bir hareketlenme görülmedi. Uzmanlar, kesin sonuçlar için Anadolu Üniversitesi’nde son zilin çalış saatini beklemenin uygun olacağı görüşünde.
Batman: Alınan prezervatif sayısı: 65, açılan prezervatif sayısı: 2, töre cinayeti nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı: 2
Siyasilere ne mesajı verildi?
Özellikle sahil kentlerinden gelecek olan sonuçların ardından tablonun daha da netlik kazanacağını belirten uzmanlar, şu ana kadar elde edilen rakamların verdiği siyasi mesajı ise, vatandaşların en azından 3 çocuk konusunda hükümete destek vermeye devam ettiği şeklinde yorumluyorlar. Sonuçları her saat başı bu sayfadan sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz...
herkese iyi geceler yarin ssbah gorusmek uzere
Günaydınlarreptırraydırs!!! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
Günaydın Tanis :D
Ya sen gel seni de gezdiririz kuzen. Ama ben sizi çağırmıştım dimi :mrgreen:
Günaydınlar Millett
13 saatlik uykudan sonra insan kendini çokk dinçç hissetiyor. bebek gibi uyuımuşum be :mrgreen: :mrgreen::oky: :oky: :oky: :+1: :+1:
Günaydın arkadaşlar hayırlı günler bugün GS ne olur tahminleri alalım bakalım....
günaydın arkadaşlar :) yense iyi olur ama yenilecek gibi birde his var içimde....
iddia oynadık :D 50 tl gömdüm :D bakalım ne olacak :D
kime bastın parayı?
beraberlik yada galatasaray a 3.41 oran veriyordu dayanamadım birazda abarttım bastım birde bu kuponu yaptım bunun tabi kazanma olasılığı yok eğer bunu kazanırsam :D 5.286.000 tl alıyorum :D bi tane de daytona çekerim altıma değiştire değiştire binerim :D
eğer bunu kazanırsam :D 5.286.000 tl alıyorum
Engin bol şans, bu parayı alırsan bugatti çekersin altına regalle değiştire değiştire binersin :mrgreen:
Merhabalarrr Herkese 8)
bir fenerbahçeli olarak diyorumki işallah yenerler şansları bol olsun 8)
bende takım tutmayan biri olarak
iddia oynadım :)
iddia tutsun da
ne olursa olsun
diyorum :D
emre motordan ahmet bey ziyaretimize geldi !!sizlerin kulaklarını çınlatıyor ve sorunlarınıza çözüm üretiyoruz ;)
bende geleyim mi :D sorun çıkartırım bol bol :)
Günaydınlarreptırraydırs!!! :p :p :cheesy: :cheesy: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) nazar nazar
GünaydınlaRR