Bizde Ali Şefimin önderliğinde gerçek chopper cılar olarak etrafı seyrede seyrede geliriz. Hazır çay hazır mangal yer içeriz[emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Erkan bir ara öyle yüksek sesle konuştuğumuz dönemlerde farklı mecralarda Celil'le ayrı, Ali ile ayrı bu tarz konuşmalar yaptık.
İnşallah deyip zamana bıraktık. Ama Ankara Çamlıdere olayı buluşma için daha yakın gözüktü. Şimdilik bununla idare edeceğiz.
Ama neden olmasın, biraz zamana bırakalım o da olur inşallah :Rockn Roll:
Omer hocam onun derdi başka. Baksana aralara "gerçek choppercı" lafları falan sokuşturuyor. En 500ün enduro olduğunu idda ediyor bu gölbaşılı hemşerim.
Halbuki kendi motoru rus planet5 e benziyor öyle battal bi motor. Biraz cancanlı nikelajlı falan.
O değil gölbaşındaki apaçi arkadaşlara çevirtecem önünü o olacak en son.
Senin sport dragstarı görse ona da enduro der bu suzuki planetçi ler.. Pardon volusyağı mıydı neydi motoruda. [emoji3]
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman Gölbaşı bebelerini sen ayarla, bende buradan ufak bir ayar vereyim :)
Dragstar Sport için enduro görüntüleri videonun 1.45 zaman diliminde bulabilirsin Erkan kardeşim :)
https://www.youtube.com/watch?v=brxITNPEDVY
Ömer hocam görüyorsun işte en 500 chopper ımsı naked dişli lastik taksan enduroya benzer
Hem ben başlatmadım ki Raci abi kıskandı laf attı sen bana 3 saatte gelirsin dedin ya Raci abi 2.5 saatte gelirim diye ortalığı karıştırdı.
Senin makinayı ortaya atıyor güya neymiş sport chopper evet sport chopper çünkü ön lastiği ince eee sonuçta dragstar chopper gibi chopper ya en 500 ne ki chopperımsı [emoji1787][emoji1787]
Aynen. Ömer hocam. Bu işi mangal temizler.
Ama sen yinede istanbul bebelerini hazır tut. Bu battal suzuki volusyağıcının işi belli olmaz. [emoji3][emoji3]
Noldu yavvvvv Gölbaşı Japon birliği birbirine girmiş :):)
hastayım motoruna erkan hocam . ondan böyle yapıyom.
en500 üstüne 9000 TL hemen takas bugün bağlayalım.
Herkese kolay gelsin.Cuma'mız mübarek ve hayırlara vesile olsun arkadaşlar.
Mangal,çay,enduro chopper,sport chopper,Angara Bebeleri,adam kıstırmalar falan ortalık fena dağılmış ya arkadaş :) Ben de konuya ufaktan dahil olayım bari.Benim gönlümde Chopper dediğin heybetli,oturaklı,Tır gibi kaslı kasası olan alettir.Haa mangal,çay yani yeme içme konusunda da çok az kişi benimle yarışabilir.Çok pis yerim haberiniz olsun :cheesy: Hele kırmızı et mangalda mühürlenip suyunu salmadan yapılıyorsa net 1,5 kilo temiz götürürüm.Bak öğlen vakti kanıma girdiniz yahu.
Mayıs gibi günübirlik veya bir gece konaklamalı İstanbul'a geleceğim izin ayarlayabilirsem.Orada ekipman için mağazalara gideceğim.Gelmişken de İstanbul ekibi ile görüşüp tanışmak isterim.Şimdiden yazıyorum ki bana ısmarlayacağınız yemeğin parasını biriktirmeye başlayın.Bu muhabbetlerin acısını orada çıkaracağım inşallah.Aynı şekilde bir Ankara çıkarması da yapacağım.Ama "Seni doyuramayız arkadaş" diyorsanız da yapacak bir şey yok :soru?
Bu güzel manzarada benden çalışan arkadaşlara gelsin 😁😁🤘🏽🤘🏽🤘🏽
Eklenti 2043
Omer hocam biz para topladık kuzu alıyoruz. Gelene kadar semirir koç olur. Ucuz yollu kurtarırız işi [emoji3][emoji3]
Başkanım hiç eksik kalmayıp nispetimi yaparım diyor :)
Gözünüzü çok korkuttum anlaşılan :) Tamam 750 gr. ete de razı oluruz sıkıntı yok :)
Raci Hocam en güzel ve örnek davranış sizin ekipten geldi.İstanbul bir kişiyi bile ağırlayamadı gördüğün gibi.Yalnız yerken Koç ile arama kimse girmesin ki kazaya kurban gitmesin :cheesy: Çevirme yapar ve akan yağı da üzerine cız diye döker daha da yumuşacık hale getiririz 8)
Herkese kapımız açık bekleriz buyrun gelin :) 8)
Israrla Marmara bölgesinden çıkmam,motora km yaptırmam diyorsun yani Başkanım.Ama ben bir şekilde seni kandırıp buraya getireceğim.Bak şimdiden peşin peşin yazdım buraya :cheesy:
Artık iş ciddiye bindi.Özellikle sana misafir olacağım.Hiç kaçarı kalmadı artık :Rockn Roll:
Ya ben Akdeniz de oturuyorum ama aslen Angara Bebesiyim :) Kavacık Subayevleri.Yani en iyisi size değişiklik olsun.Size buranın meşhur Portakalını getireyim.Hem vitamin yönünden zengin hem de kolesterolü dengeler.Siz biraz onunla takılırsınız ben de şöyle bir kenarından kuzuya başlarım hafif hafif :)
Eklenti 2044
Iyi geceler raptor riders.
Hayırlı geceler RaptorRiders [emoji42][emoji42][emoji42]
O zaman iyi geceler RR. İyi geceler kuzu tandırcılar. Canımız çekti napsakki
Günaydın RR
Mehmet A.
Günaydın RaptoRRiderS [emoji869]
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi