Eklenti 2320Aldığımda kasa hariç ölüydü,motor yaptırdım,manifolt ön arka,zincir set,buji,yan çanta aksesuar vs.. onu kıyıköye götürdüm..
Yazdırılabilir Görünüm
Eklenti 2320Aldığımda kasa hariç ölüydü,motor yaptırdım,manifolt ön arka,zincir set,buji,yan çanta aksesuar vs.. onu kıyıköye götürdüm..
Ellerinize sağlık güzel olmuş8)
Toplam 163 TL ' ye aldığım nikel kaplamalı ön far ve 2 adet sis farın montajını ustam sayesinde gerçekleştirdik. Uygulama biraz işçilik istedi çünkü farların montaj yatakları Spyder için uyumlu değildi. Lama demirler sayesinde hem ön farın hemde sis farların montajını yapabildik. Mevcut Xenon farın montajını gerçekleştirdikten sonra uygulama bitti. Ancak özgün bir uygulama değil.Çünkü Raptor Riders Sürüş videolarındaki bazı spyderların önünde buna benzer uygulamalar gördüm ve aklımın bir köşesine yazdım. Sonuçtan çok memnunum(şimdilik), yeni farlar Motosikleti önden kaslı gösterdi. Hemde seleye oturduğumda ön uzun farın nikelaj kısmı sosis çantaya rağmen görüldüğü için farklı bir motosiklet kullanıyormuşum hissiyatı verdi. Uygulamanın Fotoğrafları.
Eklenti 2330
Eklenti 2332
Eklenti 2333
Güzel olmuş ellerinize sağlık...
Bizim klasiklerde km saati depo üzeri gibi bir yerde yada gidonun iç kısmında bende çantayı yukarı takmayı düşünüyordum. Ama ne yaptım sisibarın arkasına taktım [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
Cihan gayet şık olmuş, güle güle kullan. Daha aydınlık sürüşler olsun. 8)
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihan çok güzel olmuş emeğinize sağlık :) 8)
güzel günlerinde kullan inşallah. çok şık olmuş
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eline sağlık Cihan, çok iyi görünüyor. Canlı görmek için sabırsızlanıyorum :Rockn Roll: