Düm akşam 45 km lik yağmur altında mecburi sürüşten sonra Battalgazi ‘yi cant tel aralarına kadar temizledim. Maşallah parıldıyor pehlivan [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Eklenti 2336
Yazdırılabilir Görünüm
Düm akşam 45 km lik yağmur altında mecburi sürüşten sonra Battalgazi ‘yi cant tel aralarına kadar temizledim. Maşallah parıldıyor pehlivan [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Eklenti 2336
Baktım öyle baktım bedava yav bedava :):)
Eklenti 2337Eklenti 2338Eklenti 2339
abiler, kardeşler.. Yol arkadaşım bu. diyorum ki rengini haki yapsam, siyah kuru kafa desenleriyle süslesem yani haki siyah karışımı gibi olsa, orjinal yüksek gidonunu taksam, arkaya 2 tarafa sert yapılı heybe çanta, plakayı orjinal yerine getirsem, sinyalleri orjinal haline getirsem. öne de plastik olmayan, cam traktör farı taksam, egzoz bi tık açık, bi tık daha açsam.. nasıl olur fikirlerinize ihtiyacım var.
Onur aslında hepsi olur ve hoş durur.Ancak boya işini yapma derim.Zamanı gelince illa ki satacaksın.Boya dediğin an millet korkup uzak durur.Kimse komple boyalı bir aracı almak istemez.Çok düşük rakamlara elden çıkartmak zorunda kalırsın.Boya hariç diğerleri güzel olur ama.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
motor zaten boyalı eray abi. beyaz iken orjinal rengi gök mavisine çevirilmiş. ben böyle satın aldım.