gunaydın raptor riders.
Yazdırılabilir Görünüm
gunaydın raptor riders.
Günaydın arkadaşlar [emoji869]
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydınlar Arkadaşlar :) 8)
Güzel bir güne merhaba...
Günaydın RR ailesi
Ne çabuk gün aymış, günaydın o zaman...
Merhaba dostlar.
ONLİNE GEYİK olduğu için ve alakasız konu olduğu için başka yerden konu açmıyorum.
Sizlerin görüşüne ihtiyacım var....
Yeğenim Üniversite sınavına giriyor ve mühendislik fakültelerine puanı yetecek düzeyde.
Mühendis olan dostlara öncelikle sizlerin görüşlerini ve mühendislik dışı görüşlerinizi almak istiyorum.
Mühendisliklerden hangisi tercih edilmeli?
Mühendislik dışı ne olabilir?
Katkılarınız için teşekkür ederim....
İnşaat mühendisi olarak benim mesleği hiç önermem. Piyasa doydu. Kendi baba parası varsa mürahitlik yapacaksa olur.yoksa sürünür.
Makine ve elektrik elektronik öneririm alanları çok geniş.
Mekatronik ve endustri muhendisliği iyidir.
Puanlar tutmaz ise.. Kimya ve Gıda mühendisliği iyidir. Uçak seviyosa uçak mühendisliğide iş yapar.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Offf çok sıkıntılı bir konu bu.Benim oğlan da iki yıl sonra sınava girecek.Sayısalcı ama henüz tam olarak meslek seçebilmiş değil.Neredeyse her kasabada bile Üniversite,Fakülte olmasından dolayı piyasada Üniversite mezunu çok fazla işsiz mevcut.İleride de geçerliliğini yitirmeyecek,kendisini ve ailesini rahat ettirecek bir meslek seçmesi gerek.Ama karar veremedi henüz :soru? Vallahi ben de sizlerden tavsiye alabilirim bu konu hakkında.
Aynı durum bizdede var Eray hocam. Benim kızda 2 yıl sonra girecek şimdi 10. Sınıfta seneye başlıyor maraton. Beyin cerrahı olmak istiyordu vaz geçti. Bilgisayar mühendisliği dedi sonra. Şimdi de makina mühendisliği okusam diyor akşama kontrol mühendisliği diyor. Daha kaç şekle gireriz 2 yılda bilemiyorum. [emoji85]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maaşallah.Allah bağışlasın hepimizin ve bil cümle yavrularımızı.Seninle bayağı ortak noktamız var anlaşılan :) Benim oğlan da 10. sınıfta.15 Temmuz 2003 doğumlu.O da ilk Beyin Cerrahı olacağım dediydi.Ardından Mimar,Makine Mühendisi,Bilgisayar Mühendisi,Yazılım Uzmanı....Şu an ne olmak istiyor sorumadım bile.Daha fazla kafam allak bullak olsun istemedim :cheesy:
İyi geceler herkese [emoji3526] [emoji42]
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi geceler RR
Mehmet A.
Haydi İyi Geceler 8)
Günaydınlar Raptor Riders [emoji869] hayırlı Cumalar
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın RR [emoji4][emoji106]
Mehmet A.
Günaydın RAPTOR RİDERS AİLESİ
Erkan ve Eray abi benim yeğende aynı sizin çocuklar gibi mühendislikler arasında gidip gidip geliyor. İş imkanı olan ve geliri mühendise yakışır bir bölüm olması gerek. Gerçekten zor bir durum muş.
Raci abimin tavsiyelerini gösterdim. Kimya olmayan bir mühendislik istiyorum diye tutturmuş. :shock: Bakalım hangi mühendislikte karar kılacak.
Hepimizin yavruları en iyi en güzel bölümleri kazanırlar inşallah....
Herkese günaydın, hayırlı cumalar...
Günaydın cümleten RaptorRiders [emoji2937]
Günaydınlar RR.
Herkese günaydın.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese iyi günler bu haftayıda bitiyoruz :) 8)
Hayırlı cumalar olsun arkadaşlar
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi geceler raptor riders
İyi geceler canlar sabaha az kaldı Haymana yağmurlu [emoji106][emoji2937]
Günaydınlar Raptor Riders Herkese iyi Haftasonları :) 8)
Günaydın RR
Mehmet A.
Günaydın RR ailesi
Günaydın arkadaşlar.Hayırlı işler.Keyifli bir Haftasonu dilerim.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın cümleten bugün tembellik yapıp yeni kalktık akşama dinç olayım diye taaa Haymana’dan Çubuk’a gelecem 120 km [emoji2937][emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Gunaydınlar RR..
Islanmayı göze alarak gelin ama [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
Kolay mı abi ben dışarı çıkacağım zaman yağmur bana bi halleniyor [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
Günaydın RR güzel bir hafta sonu olsun
Ankara nasıl bilmem ama burada fena yağmur yağdı
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ömer abi sabaha kadar gök gürleye gürleye yağdı burda da gece hava durumu burda gün boyu gök gürültülü yağışlı diyordu şimdi güneşli iyi ama burası ankara belli olmaz [emoji16][emoji16][emoji16]
Mehmet A.
bizde sıcaktan yanıyoruz. ..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen çekiyon evet.. Eskişehir sürüşüde senden oturu iptal oldu. Güzergahı paylaşınca oralara yağmur bulutları akın etti vesselam. Seni petch töreninde iyi ıslatamamışlar demek. Çamlıderede ben b i ıslatayım seni..