abi ama harbiden mevzu fena uzadı ve boku çıkmaya başladı. moderatörüm kitle şu topiği diyecem ama kitlemediğine göre sende gönüllüsün bu geziye şişşşşşşt kubilay bey anlayalım :pls:
Yazdırılabilir Görünüm
abi ama harbiden mevzu fena uzadı ve boku çıkmaya başladı. moderatörüm kitle şu topiği diyecem ama kitlemediğine göre sende gönüllüsün bu geziye şişşşşşşt kubilay bey anlayalım :pls:
NOOOOOLİİİİİİ LAA NOOOLİİİİİİİ.......BU HAL BE NE RESİLLİK.... YUH BEAAAAAA........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BİZİM TAZE MODERATÖRDE UYMUŞ BUNNARA .. HEY ALLAHIM....CISCIBIL BAĞYAN RESİMLERİ NE ARIYOR BİSİM SİTEDE.....LEAAAA HAVVVLEEEEE..... :!: :!: :!: ÖLMÜŞ BU MİLLET MAKARAYA YAVVVV...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jamaica için isim listesi
1-yeniköylüua
2-motojunior
3-argesus
4-ugurcuk
katılımcılar listeye isim eklesinler :D okan abi
SEVGİLİ MODERATÖRÜM BU KONU GEYİKTEN CIKTI YOL HARİTASI BİLE BELLİ OLDU HAYIRLISIYLA GİDİYORUZ
BENİDE YAZ BARİİ BULGURCUĞUM UĞURCUĞUM...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ANCA BERABER KANCA BERABER... :mrgreen: :mrgreen:
Moderatörler geliyorda admin burdamı kalıyo :mrgreen:
1-yeniköylüua
2-motojunior
3-argesus
4-ugurcuk
5-Okan
6-Aidikurt
Kelebek abim benim yaaaaaaaa.... pardon aslan diyecektim :D kardeşlerini nasıl yalnız bırakmıo nasıl onlara yol gösterici oluoo helal sana be abi :D yenge yok galiba etrafta :DAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
ULEN TOPİĞİ BEN AÇTIM BENİM ADIM NEDEN LİSTEDE YOK YAZIN BENİDE HEMİDE LİSTE BAŞINA
1-yeniköylüua
2-motojunior
3-argesus
4-ugurcuk
5-Okan
6-Aidikurt
7-ilkerkoparal
8-doğan
Şimdi girdim nete ve yeni görüyorum... kesinlikle standart bi dişi hareketi...Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
bununla beraber geyik alır yürür... geyik bu durduramazsın... isteyen katılır istemeyen katılmaz... uzar kısalır bu geyikle yapan arasında bi ilişkidir... yapmak istemeyen yapmaz ve yapanlara da saygı duyup susar...